Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Άρχισαν οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2014 στο Δήμο Xαλκηδόνος
775 αναγνώστες
Κυριακή, 21 Απριλίου 2013
14:25

                      

Ξαφνικά, κάτι άρχισε να κινείται στο δημοτικό σκηνικό του Δήμου Χαλκηδόνος. Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Ιουνίου του 2014 και ενα χρόνο πριν, άρχισαν να διαγράφονται, αμυδρά στον ορίζοντα πολιτικές, διερευνητικές κινήσεις.

Προς το παρόν, ανάλογες κινήσεις παρατηρούνται στα Κουφάλια και στην Γέφυρα. Από την πλευρά της Χαλκηδόνας επίσης, αναμένεται να εκδηλωθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον και αυτό θα είναι απο τον προοδευτικό χώρο.

Το κατά πόσον μέσα από αυτές τις διεργασίες θα προκύψει κάποια ολοκληρωμένη πρόταση, που θα διεκδικήσει την αποδοχή των δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος είναι κάτι αβέβαιο.
 
Το σίγουρο είναι πως, για τη διεκδίκηση της επόμενης, 5ετούς διάρκειας,  δημοτική θητεία, ο αγώνας θα είναι "σκληρός", με επικίνδυνα πολιτικά "τζαρτζαρίσματα", τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν και... πολλές "αποβολές". 

Την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα συναντήθηκε υποψήφιος Δήμαρχος με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συζήτησαν κατά πόσο ειναι εφικτό να κατεβάσουν ενα ψηφοδέλτιο ικανό να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκηδόνος.

Απ'ότι γνωρίζουμε η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί με περισσότερο κόσμο αν και υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά ποιός θα είναι ο επικεφαλής του Συνδυασμού αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κατεβάσει δικό του υποψήφιο.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις