Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΤΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
665 αναγνώστες
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013
13:54

 Αρκετές εκπλήξεις αναμένονται στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου σε θέματα εκτός ημερησίας διάταξης αναμένεται να προκαλέσουν αρκετούς τριγμούς στην παράταξη του Δημάρχου.Εδώ και αρκετό καιρό οι φωνές των συμβούλων απο την πλευρά της πλειοψηφίας έγιναν περισσότερες πάνω σε θέματα που φέρνει η Διοίκηση πρός ψήφιση τα οποία όμως περνάνε χάρις στην καλή θέληση πού δείχνει η Αντιπολίτευση.

Όποιος θέλει να ξαναδεί το έργο, “Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει”, μπορεί να πάει να παρακολουθήσει το Δημοτικό συμβούλιο την Μεγάλη Δευτέρα


Θα σταθώ πάλι στο θέμα της κριτικής παίρνοντας αφορμή για κάποια σχόλια που ανέβασα στο διαδίκτυο και αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου για να με συμβουλέψουν τι θα γράφω πως θα το γράφω και αν δεν με πειράζει να τούς ρωτάω αν ευσταθούν αυτά που γράφω.
Ίσως φταίω και εγώ γιατί απο αμέλεια η απο βιασύνη ξεχνάω πολλές φορές να βάλω τα αρχικά μου κάτω απο ένα άρθρο ώστε να ξέρει η Δημοτική Αρχή ποιός το έγραψε και να κάνει τα παράπονα σε εμένα και όχι στον ιδρυτή της εφημερίδας κ Χρήστο Θεοδοσιάδη.

 Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, για ακόμη μια φορά η διοίκηση του δήμου αποδεικνύει πως δεν αντέχει στην κριτική.
 Δεν μπορώ να εξηγήσω την πολιτική του Δημάρχου πάνω στο θέμα της ενημέρωσης.
 Όταν λέμε καλά λόγια είμαστε αρεστοί, όταν εμείς η οι αναγνώστες μας κρίνουν αρνητικά, τότε θέλουν να μας φιμώσουν.
Από ότι φαίνεται  κατ αυτούς η διοίκηση του δήμου είναι, εντελώς αλάνθαστη!
 Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κ. δήμαρχος πως λάθη όλοι κάνουν. Όπως και να θυμηθεί, η να προσπαθήσει να καταλάβει ότι οι πάντες κρίνονται και ιδιαίτερα όλοι όσοι ασκούν διοίκηση.
 Να θυμηθεί ότι όλοι εμείς οι απλοί πολίτες αναδείξαμε  τον Συνδυασμό του πρώτο .
Να θυμηθεί ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έμενε μόνιμα στην περιοχή άρα λίγοι είχαν συχνή επαφή μαζί του ώστε να τον γνωρίσουν καλά στην καθημερινότητα ,αλλά ότι ούτε και αυτός γνώριζε πολλούς ανθρώπους, προβλήματα και καταστάσεις στον Δήμο μας.
Τον εμπιστευτήκαμε, αγωνιστήκαμε και τον κάναμε δήμαρχο για ένα καλύτερο αύριο πιστεύοντας ότι θα συμβάλει και αυτός στο καλό του τόπου και στην ανάπτυξη του.
Περιμέναμε ότι θα αγωνιστεί συλλογικά για να πάψουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, χωρίς βέβαια ο ίδιος να γνωρίζει και να βιώνει πολλά από αυτά.Δεν πειράζει όμως ο λαός και η ιστορία του τόπου θα τα κρίνουν όλα αυτά.
Δυστυχώς αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ο κ. Δήμαρχος δεν αντέχει την κριτική, δεν αντέχει την άλλη άποψη και δεν έχει την ικανότητα να συνθέτει καταστάσεις και αυτό φαίνεται ότι αρκετοί σύμβουλοί του διαφωνούν  με την τακτική του σε θέματα διοίκησης και δεν είναι μόνο οι πρώην Αντιδήμαρχοι αλλά και στενοί του συνεργάτες.  
Η όποια κριτική ασκήθηκε από εμάς κατά καιρούς και οι όποιες διαφωνίες μας οφείλονταν καθαρά στην διάθεση μας για αφύπνιση με σκοπό την χρηστή διοίκηση και διαφάνεια που θέλαμε να επικρατήσει στον Δήμο μας.
Δεν ήταν δυνατόν όμως να μην εκφράζουμε την διαφωνίας μας σε πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούσαμε, θα ήμασταν τότε εκτεθειμένοι απέναντι στους συμπολίτες μας.
Αγνοεί φαίνεται ο κ. Δήμαρχος ότι η χρηστή, η συνεπής και η συνετή διοίκηση μέσα από διαφωνίες, διάλογο και κριτική διαμορφώνεται.
Το κύρος και η ενότητα της δημοτικής ομάδας δεν προφυλάσσεται με το να κρυβόμαστε για να μην μας συζητάνε.
Προφυλάσσεται με την σωστή ενημέρωση, την καλή συνεργασία,την διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της τοπικής κοινωνίας.
 
Για τις ευθύνες της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης ( οχι όλης ) θα τα πούμε μια  άλλη φορά.
 
                                                                       Α.Τ
           ΚΟΥΙΖ    ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ
-Ποιός Δημοτικός σύμβουλος είναι κάθε πρωί έξω από το Δημαρχείο και βλέπει ότι οι αιρετοί λείπουν;
-Γιατί οι πολίτες των Κουφαλίων δέν εξυπηρετήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο;
-Υπάρχει πρόβλημα Αντιδημάρχου στον Δήμο;
 
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις