Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
729 αναγνώστες
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013
16:23

 

Δεύτερη σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση και καταπολέμηση των κουνουπιών πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας στο γραφείο του Δημάρχου Παιονίας, παρουσία αυτή τη φορά του Αντιπεριφερειάρχη κ.Γκουντενούδη, του συμβούλου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ.Λάζαρου Παρασκευαίδη, του Δημάρχου Παιονίας κ.Λαπόρδα και του Προέδρου της ΑΝΚΙ κ.Πασσαλίδη. Επίσης στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.Κουλίνας, κ.Αριζάνης και κα Παλάνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Καραθόδωρος, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Μπερμπερίδης και ο γεωπόνος του Δήμου κ.Δουμπιώτης.
   Στην Σύσκεψη αποφασίστηκε από κοινού ότι θα εκδοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο που θα απευθύνεται στους πολίτες για την προφύλαξη και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν προκειμένου να προστατευτούν από τα κουνούπια και του οποίου κόστος έκδοσής του θα αναλάβει η Αναπτυξιακή Κιλκίς.
   Επίσης ο Δήμος Παιονίας ανέλαβε πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, προκειμένου να αποκτήσει άδεια απεντομώσεων που απαιτείται και να προχωρήσει ο Δήμος σε τοπικές εφαρμογές καταπολέμησης κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον του Δήμου Παιονίας άμεσα.
   Δόθηκαν στον υπεύθυνο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας τοπογραφικοί χάρτες και οριζοντογραφίσεις που υποδεικνύουν τα σημεία αναπαραγωγής των κουνουπιών στο Δήμο Παιονίας, προκειμένου να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία στις τοπικές εφαρμογές που θα ακολουθήσουν από τον ανάδοχο του διαγωνισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
   Ο Δήμος Παιονίας πιστός στις δεσμεύσεις προς τους δημότες του, κινητοποιείται ώστε να διαφυλάξει άμεσα την δημόσια υγεία .
       ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις