Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
675 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Απριλίου 2013
18:26

 

Σε καθημερινή βάση στα πολιτικά στέκια τουΔήμου Χαλκηδόνος τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Όχι για το ποιος θα κερδίσει τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ούτε για το ποιος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του κεντροαριστερού χώρου και θα διεκδικήσει το δήμο Χαλκηδόνος στις δημοτικές εκλογές του 2014. Τα στοιχήματα «πέφτουν βροχή» σχετικά με το ποιοι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής πλειοψηφίας στο δήμο είτε δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι, είτε θα ανεξαρτητοποιηθούν ή θα αποχωρήσουν. Βλέπετε όλα αυτά υπονοούνται, την στιγμή που προς τα έξω υπάρχουν διαρροές πως η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας δεν είναι αρραγής. Παρότι στην πολιτική τίποτα δεν είναι απίθανο, από την πλευρά μας είμαστε επιφυλακτικοί, επειδή κυρίως τον τελευταίο καιρό έχουμε δει να γίνονται αρκετές κωλοτούμπες. Και εφόσον ζούμε στην εποχή της κωλοτούμπας όλα ... παίζουν στο «πρωτάθλημα των διαβόλων» που εύστοχα κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει την πολιτική.Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ότι αν δέν μπορούν να προσφέρουν εκεί πού τούς έχει τοποθετήσει ο Δήμαρχος υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης και όχι να μαδάνε μια μαργαρίτα και να λένε το πρωί παραιτούμαι και το βράδυ να ανακαλούν.Με αυτές τις πράξεις τους μόνο την απαξίωση απο τον κόσμο μπορούν να έχουν.Σίγουρα η παράταξη πού διοικεί τον Δήμο έχει πολλά προβλήματα που ίσως στό άμεσο μέλλον να πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.Ο χρόνος θα δείξει πόσο μπορεί ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο να κερδίσει τον Δήμο όταν σε διάστημα δυο χρόνων είχαμε αλλαγή Δημάρχου,δύο παραιτήσεις συμβούλων και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την συνέχεια.
                                                                                   Α.Τ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις