Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΙ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"...;
659 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Μαΐου 2013
00:39

 

Σε τροποποιήσεις του “Καλλικράτη”, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο προσανατολίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Χ. Αθανασίου.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγών στο νόμο, ο κ. Αθανασίου δήλωσε σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο ότι “Αυτό δεν υπάρχει μόνο στο τραπέζι του υπουργείου ως ενδεχόμενο να αλλάξει, αλλά είναι και στα προγράμματα των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, κυρίως της ΝΔ”.
“Όπου δημιουργήθηκαν δυσλειτουργίες από την εφαρμογή του Καλλικράτη, δηλαδή όσον αφορά τα διοικητικά όρια των δήμων, και δε μπορούν να λειτουργήσουν οι δήμοι, λόγω των μεγάλων αποστάσεων ή του πληθυσμού ή αν είναι ορεινοί δήμοι ή μεγάλης εκτάσεως, αυτές οι διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.
Αναφερόμενος δε, στις υπό εξέταση διορθώσεις, ο κ. Αθανασίου επεσήμανε ότι θα συμπεριληφθούν και εκείνες “που θα μας υποδείξει και η Περιφέρεια, αλλά και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος”, σημειώνοντας ότι σε αυτή την κατεύθυνση το ΥΠΕΣ τους έχει ζητήσει να καταγράψουν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Καλλικράτης.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Αθανασίου ξεκαθάρισε πως δεν μιλάμε για “κατάργηση του Καλλικράτη” και δημιουργία ενός νέου νόμου. “Όχι, γιατί έχει πάρα πολύ καλές διατάξεις, σωστές. Αυτές που δημιούργησαν προβλήματα και συνεπώς θα κάνουμε παρεμβάσεις μόνο όπου χρειάζεται να βελτιωθεί” διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις