Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στο δήμο Βόλβης
755 αναγνώστες
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013
00:03

 

Ξεκινούν την Πέμπτη 9 Μαΐου οι εργασίες της 3ης ετήσιας συνάντησης του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος SOLID (Sustainable Organic and Low Input Dairying – Βιώσιμη παραγωγή γάλακτος από οικολογικές και εκτροφές χαμηλών εισροών)
Το διεθνές συνέδριο που συμμετέχουν συνολικά 50 επιστήμονες από 10 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Φιλανδία), οργανώνεται από τοΕργαστήριο Ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολής σε συνεργασία με το δήμο Βόλβης, μετά απο ενεργειες του δημάρχου της περιοχής Δημ. Γαλαμάτη.
Οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν επιλεγμένους φορείς από τη γαλακτοβιομηχανία, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις, μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις και ομάδες συμβούλων επιχειρήσεων. Οι εργασίες του συνεδρίου εστιάζονται στην εκτροφή μηρυκαστικών, τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, τη μεταποίηση των προϊόντων και τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη μελλοντική εξέλιξη των επιμέρους κλάδων.
Η ελληνική συμμετοχή βασίζεται αποκλειστικά στην κυρίαρχη θέση της Ελλάδας στην εκτροφή γιδιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος είναι η αξιοποίηση τους για την παραγωγή υψηλής ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, διασφαλίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιοποικιλότητα.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν  το Σάββατο 11 Μαΐου 2013.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις