Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"
682 αναγνώστες
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013
10:30

                                  
 
Πωπω ένα γκάλοοοοοπ!Αυτά ήταν τα λόγια ενός που το όνομά του ήταν στην λίστα του τηλεφωνικού γκάλοπ που πραγματοποίησε η εφημερίδα  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ.
 Τα συμπεράσματα είναι πάρα πολλά και θα σας δίνουμε τις εκτιμήσεις μας σε αρκετές νέες αναρτήσεις.Το γκάλοπ έγινε  στους τρείς πρώην Δήμους αναλογικά.Στον ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ 60 τηλ.στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 40 και στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ 50 τηλ.
Η πρώτη εκτίμηση έχει να κάνει με τους υποψηφίους απο τα Κουφάλια που συγκέντρωσαν 96 προτιμήσεις.Αυτό δείχνει ότι ότι υπάρχει δυναμική και εκτός έδρας .
Ενα αλλο γεγονός που χρειάζεται να επισημάνουμε ειναι ότι οι 3 υποψήφιοι απο τον πρώην Δήμο ΑΓ.Αθανασίου  δεν μπόρεσαν να πιάσουν τις προτιμήσεις των τηλ. που έγιναν στον πρώην Δήμο.
 Στα αξιοσημείωτα είναι οι προτιμήσεις που έδειξαν οι πολίτες προς δυο άτομα που είναι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Κουφαλίων κ.Γιάννη Τσουκνιδά που πήρε 41 ψήφους και τον κ.Κώστα Σαραφίδη που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Κουφαλίων το 2002 και έλαβε 25 προτιμήσεις δημοτών.
Οι προτιμήσεις των δημοτών προς την δημοτική αρχή του τόπου μας δεν είναι και οι καλύτερες αφού δυο χρόνια μετά τον θρίαμβο βλέπουμε οι πολίτες να μην την εμπιστεύονται και να δίνουν στους κ.κ.Δαικούδη-Μπίκο 4 και 10 ψήφους αντίστοιχα.
Ενα άλλο γεγονός που πρέπει να σχολιάσουμε είναι ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ισίδωρος Βλαικούδης που ανεξαρτητοποιήθηκε χαίρει εκτίμησης παραπάνω απο τους δύο δημάρχους πάντα σύμφωνα με το τηλεφωνικο γκάλοπ αφου έλαβε 22 ψήφους. 
 Αφού ο δήμαρχος είναι πίσω κι από πιθανούς υποψήφιους, φανταστείτε τι θα γίνει με τους σίγουρους. Εμ, να που τελικά δεν τα έβλεπα εγώ λάθος τα «σωστά» του δημάρχου  Χαλκηδόνος κ. Γιάννη Μπίκου.
Τα έβλεπαν και πολλοί άλλοι, απλώς δεν είχαν στήλη να τα γράψουν ή δεν τους νοιάζει να τα γράψουν. Αλλά τα έλεγαν. Η αλήθεια είναι αυτή. Τώρα, γιατί δεν τα άκουγαν εκεί στο Δημαρχείο, είναι άλλη υπόθεση.
Προφανώς τα άκουγαν, τα ήξεραν, τα έβλεπαν, αλλά αρνούνταν να παραδεχτούν ότι έχουν ευθύνες. Πάντα έφταιγαν οι άλλοι. Πάντα εξυπηρετούσαν συμφέροντα οι άλλοι. Πάντα κάτι ήθελαν οι άλλοι.
Ε, τους μπέρδευαν και οι αυλικοί, με αποτέλεσμα όποιος έκανε κριτική να είναι κακός, τρελός, μικρόψυχος. Λες και μας νοιάζει ποιος θα κάνει τον Δήμο  να πάει μπροστά. Λες και μας ενδιαφέρει αν θα βελτιώσει τη ζωή μας στον Δήμο  μας  ο Μπίκος, ο Αραμπατζής, ο Τσουκνιδάς  ο Σαραφίδης ή ο  Βλαικούδης.
Λες και είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε αν δούμε ότι κάποια διοίκηση του δήμου κάνει έργο και λειτουργεί δυναμικά δε θα την ψηφίζουμε εφ όρου ζωής. Λες και θέλουμε το κακό μας για να στηρίξουμε το κόμμα μας.
Άρα, λοιπόν, γιατί να μη στηρίξουμε τον δήμαρχο που θα είναι αποτελεσματικός, άσχετα σε ποιο κόμμα ανήκει; Η κριτική είναι βογκητό διαμαρτυρίας, και τα ποσοστά που έβγαλε το γκάλοπ, απλώς τα συγκέντρωσε.
Για λογαριασμό της εφημερίδας έγινε η έρευνα. Ούτε να καλοπιάσει κανέναν υποψήφιο θέλαμε, ούτε να «κάψει» κάποιον. Θα το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τώρα ή θα αρχίσουν πάλι τα άρτζι μπούρτζι κι ο λουλάς;
Όπως δε βρίσκω καθόλου απίθανο, αλλά αντιθέτως το βρίσκω πολύ πιθανό, να επανεκλεγεί ο  κ, Γιάννης Μπίκος ελλείψει μιας άλλης ισχυρής, ενδιαφέρουσας  ανεξάρτητης αντιπρότασης.Σε νέα ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία απο το γκάλοπ.
                                                                                                                      Α.Τ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού