Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΥΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
748 αναγνώστες
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013
11:03

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 180 ΓΡΑΜ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από  την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Βλαδίμηρου  Μωυσίδη ,σύμφωνα με πληροφορίες άλλες δύο επιστολές βρίσκονται στα συρτάρια του Δήμου. Η πρώτη επιστολή βρίσκεται στο συρτάρι του προέδρου Δ.Σ κ.Κώστα Ταξιάρχη και έχει να κάνει με την ανεξαρτητοποίηση του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Ισίδωρου Βλαικούδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή του ήταν πολύ φειδωλός και δεν έγραψε τα πραγματικά αίτια της απόφασής του παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον του στο Δ.Σ της Μεγάλης Δευτέρας.Η δεύτερη επιστολή διαφέρει αφού δεν αφορά δημοτικό σύμβουλο και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο συρτάρι του Δημάρχου και κατά πάσα πιθανότητα θα την κάνει αποδεκτή αυτήν την φορά . Αυτή τη φορά  η παραίτηση έχει να κάνει σε επίπεδο Διοικητικού Προσωπικού και αφορά πρόσωπο που κατέχει σοβαρό πόστο στον Δήμο. 
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέραμε και ποιο πάνω πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουγούνται στους δημότες σχετικά με το κατά πόσο είναι ικανή η σημερινή διοίκηση να διαχειριστεί έναν καλλικρατικό δήμο με πάμπολλα, εξ αρχής, προβλήματα. 
Κατά πόσο είναι ικανή η σημερινή διοίκηση να συνθέσει απόψεις και να δημιουργήσει συνθήκες εργασιακής ειρήνης. 
Και κατά πόσο, τέλος, είναι ικανή να βρει τρόπο που να εξομαλύνει καταστάσεις και όχι να οξύνει. 
Πιστεύουμε πως, ο δήμος διαθέτει ικανούς διοικητικούς υπαλλήλους. Απλά κάποιοι ίσως δεν έχουν βρει ακόμα τον κατάλληλο κώδικα επικοινωνίας ή ίσως να θεωρούν πως"το ενός ανδρός αρχή" είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα ένας καλλικρατικός δήμος για να πάει μπροστά. 

Σε κάθε περίπτωση όσο ποιο γρήγορα κατανοήσουν πως ο γυαλός δεν είναι στραβός αλλά  ότι το καράβι είναι εκείνο που στραβά αρμενίζει, τόσο το καλύτερο για κείνους αλλά κυρίως τόσο το καλύτερο για το Δήμο και τους κατοίκους του.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού