Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ …ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !
650 αναγνώστες
Κυριακή, 26 Μαΐου 2013
13:24

            vathilakkos.JPG
    Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με τα παρακάτω σχόλια


Σας το έχω ξαναπεί… Όσο κι αν «απέχω» από τα δημοτικά δρώμενα και δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά και παραπολιτικά, τα φέρνει έτσι η άτιμη η ζωή και πέφτω πάνω στην …είδηση! Κι αυτή η …είδηση δρομολογεί εξελίξεις…
---------------------------------------------------------------------------------------
Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Χαλκηδόνος βρέθηκαν μεταξύ τους, τα είπαν, τα συμφώνησαν και αποφάσισαν ότι δεν μπορούν πλέον να στέκονται θεατές των εξελίξεων… Οι πιο σκληροπυρηνικοί της «παρέας» δήλωσαν ότι ο Δήμαρχος με τα «ήξεις αφίξεις» σχετικά με την δημαρχιακή του παρουσία διαλύει την παράταξη και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί , ότι όπως όλα δείχνουν έχει χάσει τον έλεγχο και δεν μπορούν να τον εμπιστευθούν στη δρομολόγηση των μελλοντικών εξελίξεων.
---------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιο άλλο άτομο υποστήριξε ότι κάποιος συνάδελφός τους βγαίνει προς τα έξω και αυτοαναγορεύεται ως υποψήφιος δήμαρχος χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι υπόλοιποι και αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι το πλέον ακατάλληλο για να διεκδικήσει τη δημαρχία, καθώς δεν έχει  πολιτικό υπόβαθρο… (ντιν νταν ντον, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;)
--------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιος πέταξε το γάντι, λέγοντας: «Ή δρομολογούμε τις εξελίξεις μόνοι μας ή καλύτερα να πάμε σπίτια μας να τελειώνουμε από τώρα».  Έγινε και μια πρόταση: να αφήσουν τους «εκτεθειμένους» να εκτεθούν κι άλλο (εννοώντας και τον Δήμαρχο που τους έχει γραμμένους και κάνει ό,τι γουστάρει) και να κάνουν την κίνησή τους τη σωστή ώρα, αφού πρώτα έρθουν σε επαφή και με άλλες «δυνάμεις» που μπορούν από κοινού να δημιουργήσουν κάτι νέο.
---------------------------------------------------------------------------------------
 Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές… (γι’ αυτές τις επαφές, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα).  Για νέο αρχηγό δεν μίλησαν, αν και ένας εκ των δυσαρεστημένων ατόμων,που δεν ήταν παρών δεν κρύβει την επιθυμία του να ηγηθεί ενός νέου συνδυασμού, εφόσον υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις…
---------------------------------------------------------------------------------------
Συζητήθηκαν πολλά άλλα ακόμη από τους δυσαρεστημένους της Διοίκησης, που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη πορεία της και πώς πρέπει να «αποσυνδεθούν» οι ίδιοι  απο την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ.
----------------------------------------------------------------------------------------
Συμπέρασμα: με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν είναι υπερβολή εάν πούμε ότι ο Δήμαρχος βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του, νομίζοντας ότι έχει να κάνει με …πρόβατα, που θα τους βάλει σε όποιο μαντρί γουστάρει και με όποιον τσοπάνη επιλέξει! Και είμαστε ακόμη στην αρχή…
-----------------------------------------------------------------------------------------
Είναι αλήθεια, άραγε, ότι  δημοτικός σύμβουλος Ισίδωρος Βλαικούδης δέχεται έντονες πιέσεις για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις επόμενες δημοτικές εκλογές;;; Νέος, σεμνός, δραστήριος, , έντιμος και με έξωθεν καλή μαρτυρία… Και υπάρχουν πολλοί που τον ακολουθούν με κλειστά μάτια! Καρατσεκαρισμένο!
-----------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                                                                                                                          Α.Τ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού