Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΜΕΙΖΩΝ … " ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ…!
797 αναγνώστες
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013
14:58

 ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ


 
ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ « ΜΑΙΜΟΥ» ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ  

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ )  «ΕΚΘΕΤΗ» ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ( ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΧΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΧΣΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ …ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...!!!

ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ  Ο ΚΟΣΜΟΣ…

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ «ΕΠΙΜΑΧΟ» ΑΘΡΟ…!!!

 -Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ  ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ  ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕ …!!!

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ…!!!

 

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΑΡΕΚΛΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…!
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις