Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...!
745 αναγνώστες
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013
13:06

   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ   


ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ
                                           erwtimatiko
 Μια νέα δημοτική παράταξη βρίσκεται στα σκαριά για τον δήμο Xαλκηδόνος η οποία φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στην μάχη των ερχόμενων Δημοτικών  Εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν τέλος Μαίου η αρχές Ιουνίου το 2014.

Θα αποτελείται από άτομα έμπειρα, που έχουν σταθεί με ήθος και ακεραιότητα στο δημοτικό στίβο, τα οποία ως τώρα απείχαν συνειδητά και δεν επιζητούν το χρίσμα.

Μαζί τους θα έχουν νέο αίμα, ανθρώπων εξίσου ικανών και ευέλπιδων, αποσκοπώντας έτσι να ενώσουν την εμπειρία με τις σύγχρονες προτάσεις και ιδέες.

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται με τη στήριξη ανθρώπων που έχουν δώσει εξετάσεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και θεωρούνται πετυχημένοι και το αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από αυτούς  δεν ανήκουν σε ένα μόνο πολιτικό κόμμα, γεγονός που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη πνοή κίνησης.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί  συναντήσεις, έχουν τεθεί στο τραπέζι νέες προτάσεις και σχέδια, τα οποία είναι έτοιμα για να εφαρμοστούν. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο έχει σχηματιστεί με σκοπό την στήριξη τόσο του δήμου όσο και των δημοτών. Βασισμένο στην σημερινή πραγματικότητα  και στην απραξία των τελευταίων 7 ετών, θα δοθεί μεγάλη βάση σε ζητήματα κοινωνικά, όπως στην προστασία του πολίτη, στην μείωση της ανεργίας και στην βελτίωση των κοινωνικών παροχών που δικαιούται.

Η νέα αυτή προσπάθεια, πρόκειται να φέρει τεράστια αναταραχή στα έως τώρα δημοτικά δεδομένα.Σύμφωνα με πληροφορίες που δέν χωρούν διάψευση ο επικεφαλής έχει έρθει σε επαφές με πολλά στελέχη και αναμένεται να ανακοινώσει την διακήρυξη του Συνδυασμού αρκετά σύντομα.Ο υπογράφων γνωρίζει πρόσωπα που στηρίζουν την παράταξη  καθώς και τον επικεφαλής αλλά περιμένει πρώτα την επίσημη ανακοίνωση .Το μόνο σίγουρο  είναι ότι η νέα Δημοτική Κίνηση απαρτίζεται απο διάφορους κομματικούς χώρους δείχνοντας ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση τα κόμματα.

        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού