Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΝΤΡΟΠΗ… ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ! - ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
797 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013
13:18

 

ΜΕ ΤΟΝ: ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 
 
ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

ΘΑ ΣΤΑΘΩ  ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣΟΝΑ –ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ( ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ- ΜΑΥΡΟΥΔΗ - ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΣΑΝ «ΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)

ΕΝΑ ΑΛΛΟ  ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ «ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...

ΧΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ)

ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΣΧΟΛΙΑΣΕ  ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Η  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ   ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΣΧΗΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ.

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις