Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΝΤΡΟΠΗ… ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ! - ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
784 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013
13:18

 

ΜΕ ΤΟΝ: ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 
 
ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

ΘΑ ΣΤΑΘΩ  ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣΟΝΑ –ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ( ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ- ΜΑΥΡΟΥΔΗ - ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΣΑΝ «ΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)

ΕΝΑ ΑΛΛΟ  ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ «ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...

ΧΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ)

ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΣΧΟΛΙΑΣΕ  ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Η  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ   ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΣΧΗΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ.

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού