Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΛΕΚΑΚΗ - ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
800 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013
10:46

 

 

Κύρε Πρόεδρε του Δ.Σ.

Απο την αρχή του έτους που άρχισε η θητεία σας κύριε Δήμαρχε,φάνηκαν και τα πρώτα δείγματα γραφής.Ενώ απο την αρχή μας υποσχεθήκατε ότι πρωταρχικοί στόχοι σας θα ήταν η σύμπνοια ,η διαβούλευση και ο δημοκρατικός τρόπος αποφάσεων,εσείς αποδεικνύετε μέρα με την μέρα ότι υπερτερεί το εγώ έναντι του εμείς.
Προ τριμήνου,μας καλέσατε σε προσυμβούλιο[μία ώραπρίντοΔ.Σ.]ώστε να διαπιστωθούν τυχόνλανθασμένες ενέργειες,παραλείψεις η παράπονα από την πλευρά μας.Αντίθετα,λόγω έλλειψης χρόνου,δεσμευτήκατε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απο τότε, θα καλούσατε και τα 20 μέλη της ομάδας για να τοποθετηθεί ο καθένας και η κάθεμία ξεχωριστά και να διαπιστωθεί γιατί η ομάδα είναισε αυτήν την κατάσταση και πώς μπορεί να διορθωθεί.
ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
Αντίθετα μόλις πρόσφατα που δύο συνάδελφοί μας ανεξαρτητοποιήθηκαν,χρησιμοποιήσατε σκαιότατους χαρακτηρισμούς εναντίον τους,δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επίσης δεν είπατε ΠΟΤΕ μια καλή κουβέντα,παρ'ότι το υποσχεθήκατεκαι αυτό ούτε εκφράσατε κάποιο θετικό σχόλιο για την διετία που μας πέρασε,ενώ διαχειριστήκαμε τόσο σημαντικά θέματα του δήμου μας.Απεναντίας εξακολουθείτε μέχρι και σήμερα να ακείτε εξουσία και άδικη κριτική για το έργο που είχε επιτελεσθεί ,ενώ κι εσείς ανήκατε στην πλευρά της συμπολίτευσης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και για ότι έχει προηγηθεί,σας γνωρίζουμε ότι απο σήμερα παύουμενα ανήκουμε στην παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ και δεν επιθυμούμε να μετέχουμε στην όποια ομάδα θα μετέχετε κι εσείς κύριε Δήμαρχε,διότι έχουμε την πεποίθησηότι ούτε ισχυροί, ούτε ενωμένοι είμαστε.
Στην πράξη μας αυτή δεν προβαίνουμε λειτουργώντας εν βρασμώ, αλλά μετά απο πολύ σκέψη και συζήτηση με τους ανθρώπους που μας εμπυστεύτηκαν και μας αξίωσαν να βρισκόμαστε, την στιγμή αυτή, στα έδρανα αυτά.Κοιτάζοντας τους στα μάτια και λέγοντας τους πάντα την αλήθειαόσο σκληρήκι αν είναι.Αυτό κάναμε,αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Θερμή παράκληση,κύριε πρόεδρε του Δ.Σ,η παρούσα επιστολή να αναγνωστεί πριν ξεκινήσουντα θθέματατης ημερήσιας διάταξης.

Με τιμή

Εμμανουήλ Λαγογιάννης
Ιωάννης Αλεκάκης

Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δήμου Χαλκηδόνος
 
 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις