Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ;
809 αναγνώστες
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013
15:48

 

 

Τι κι` αν ακόμη η νέα Δημοτική Αρχή παλεύει να υλοποιήσει πολλά από εκείνα που μας… «υποσχέθηκε» , τι κι` αν οι Δημοτικές Εκλογές είναι ακόμη αρκετά μακριά, μια ομάδα συμπολιτών μας όχι απλά σχεδιάζει … αλλά έχει εν πολλοίς καταλήξει στον Επικεφαλής αλλά και στο σχήμα με το οποίο θα κατέλθει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  το σχήμα – αν μη τι άλλο – θα είναι… «ανεξάρτητο», δηλαδή δεν θα έχει κομματική γραμμή, όπως λέγεται χαρακτηριστικά από στόμα σε στόμα, ενώ πολλά από τα πρόσωπα αυτά έχουν στηρίξει έμμεσα ή άμεσα τον πρώην Δήμαρχο κ.Δαικούδη Παναγιώτη καθώς και αρκετά άτομα ήταν στο ψηφοδέλτιο  του Άρη Αραμπατζή στις τελευταίες εκλογές. Τα πρόσωπα που προκαλούν αυτή την κίνηση είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστά, ωστόσο, δεν θέλουμε να μπούμε στην ονοματολογία, ούτε βέβαια να ακυρώσουμε μια νέα προσπάθεια στα κοινά του Δήμου  μας από συμπολίτες μας που μπορεί να μην έχουν υπάρξει αυτοδιοικητικοί στο παρελθόν, έχουν όμως αποδείξει πως δουλεύουν για τον τόπο μέσα από την πλούσια πολιτιστικοκοινωνική τους δραστηριότητα. Χθες βράδυ ο επικεφαλής βρέθηκε με αρκετά στελέχη απο την Δ.Ε.Χαλκηδόνος και συζήτησαν γύρω απο τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χωριό,ενώ πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας έσταζε χολή για την εγκατάλειψη που έχει το χωριό του απο την σημερινή Δημοτική Αρχή.Όπως  πληροφορηθήκαμε ανάλογες συναντήσεις θα γίνονται επι εβδομαδιαίως βάσης σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ώστε να υπάρχει μια εικόνα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Ασφαλώς θα επανέλθουμε… 

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο Γ.Α.Σ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

                        

Στις 16-06-2013 πραγματοποιήθηκε  η Γ.Σ.του Γ.Α.Σ Κουφαλίων στο κλειστό Γυμναστήριο όπου έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και στην συνέχεια έγιναν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Οι εκλεγέντες ήρθαν σε σώμα ως εξής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Σαινίδης    Κωνσταντίνος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Καραγιάννης   Χρήστος

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και                     Σφέτσιος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ                Αθανάσιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                       Γκόγκος Παναγιώτης

ΕΦΟΡΑΣ  ΒΟΛΕΥ                              Μποτσίδης Κωνσταντίνος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣΜΠΑΣΚΕΤ          Δοντσίδης Νίκος
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ   

Α΄ ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ   Αλεξόπουλος Γιώργος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ      Γκαβανίδης Νίκος

ΕΦΟΡΟΣ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ    Πούντος Χαράλαμπος

ΜΕΛΟΣ       Κουγιουμτζής Στέφανος

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ  Κουφαλίων κ.Σαινίδης Κωνσταντίνος στην ολιγόλεπτη ομιλία του πρός τα μέλη της διοίκησης αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους που δείχνουν προς τον σύλλογο ,αναφέρθηκε στον προγραμματισμό και τους στόχους που πρέπει να έχουμε σαν Διοίκηση.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ υπό τις οδηγίες του προπονητή κ.Φιλιππίδη Πολύκαρπου ,ενώ αρχές Σεμπτεβρίου θα ξεκινήσει και ο κλασσικός Αθλητισμός.
Η νέα Διοίκηση θα δείξει και την κοινωνική της προσφορά πρός τους μαθητές της Γ΄τάξης του Γ.ΕΛ και Ε.Π.Α.Λ   όλου του Δήμου Χαλκηδόνος αφού στις προθέσεις της είναι να έχει στην διάθεση των μαθητών που θα επιλέξουν τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές 4 προπονητές ΤΕΦΑ ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα στα ανάλογα αγωνίσματα που χρειάζονται για την εισαγωγή τους σε αυτά τα ιδρύματα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων - Μαλγάρων παραθέτει τη νέα διοίκηση
 Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων - Μαλγάρων παραθέτει τη νέα σύνθεση του Δ.Σ.

 

Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων - Μαλγάρων παραθέτει τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. που στην ουσία κρατάει τον περσινό κορμό της, ανακατανέμει κάποιες θέσεις και εμπλουτίζεται με πρόσωπα βγαλμένα από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.
 
Πρόεδρος:  Κοπαράνης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος:  Στεργιανός Χρήστος
Γ.Γραμματέας:  Καραμπατάκης Στέφανος
Ταμίας:   Καραμπατάκης Ηλίας
Έφορος ποδοσφαίρου:   Κιλλής Δημήτριος
Γενικός Αρχηγός:   Μπορμπόκης Γεώργιος
Υπεύθυνος Δ.Σχέσεων:   Μουκατατζής Μόρφης
Υπεύθυνος Ακαδημιών:   Σκάρλος Γεώργιος
Υπεύθυνος Ακαδημιών:    Παναγιωτίδης Σωκράτης
Έφορος τμήματος Μπάσκετ:   Καρανικόλας Χρήστος
 
Η νέα διοίκηση ευχαριστεί τα πρόσωπα που δεν συνεχίζουν από κάποιο διοικητικό πόστο για την προσφορά τους στο Σύλλογο μας και ευχόμαστε να είναι κοντά μας τη νέα σεζόν.Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μπορμπόκη Γεώργιο για την προσφορά του στον Σύλλογο από την δύσκολη θέση του Προέδρου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ηγηθεί της νέας διοίκησης αλλά θα είναι κοντά μας από άλλο πόστο.
 
Ενημερώνουμε του φίλους της ομάδος πως η νέα διοίκηση είναι σε συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδος κ.Σταμάτη Γεώργιο με στόχο την παραμονή του στην ομάδα,επίσης είναι σε συζητήσεις με αρκετούς παίχτες ώστε να παραμείνει ο περσινός κορμός και να επανέλθουν κάποιοι αθλητές μας που για διάφορους λόγους είχαν αποχωρήσει.Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν θα δοθούν ποσά που έγιναν συνήθεια τα τελευταία χρόνια στο "ερασιτεχνικό" ποδόσφαιρο και που και ο δικός μας Σύλλογος έμμεσα έπεσε στην παγίδα,στόχος της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι οι τοπικοί αθλητές που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και το βλέπουν σαν χόμπι και όχι σαν μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης,όπως επίσης και όποιοι άλλοι αθλητές έρθουν θα πάρουν μόνο το κόστος μετακίνησης.
 
Εμείς δεν ξυπνήσαμε σήμερα λόγω οικονομικής κρίσης για να βαδίσουμε σε αυτό το μοντέλο,ήταν η αρχή και ο σκοπός της ίδρυσης μας, αλλά εξαναγκαστήκαμε από άλλους,μιας και παιδικά τμήματα ο Σύλλογος δεν είχε κάποιοι μας είδαν ως ευκαιρία για να συμπληρώνουν  το πολυδάπανο μπάτζετ της χρονιάς, μαζεύοντας γυρολόγους ποδοσφαιριστές και αφήνοντας τα νέα παιδιά της περιοχής όχι μόνο χωρίς χρόνο συμμετοχής, αλλά καρφώνοντας και τα δελτίο στον τοίχο,έτσι φτάσαμε στο σημείο ο Σύλλογος να έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά για αγορές δελτίων και δανεισμούς,ελπίζουμε η νέες διοικήσεις των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας, που αποτελούνται από νέα άτομα, να έχουν καλύτερες ιδέες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια αγαστή συνεργασία.
 
Στόχοι της νέας διοίκησης θα είναι οι εξής, εκτός του ότι εγγυάται να είναι δίπλα στους αθλητές και τον προπονητή όλη την χρονιά, ο μεγαλύτερος στόχος μας θα είναι να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας που τώρα με την δημιουργία Ακαδημιών θα είναι πολύ μεγαλύτερο και να γίνει επιτέλους αυτό το αθλητικό έργο στην περιοχή που από ιδρύσεως μας ακούμε και δεν βλέπουμε.Επίσης μεγάλο βάρος θα δοθεί στις Ακαδημίες γιατί εκεί είναι το μέλλον,όχι μόνο για να βγάλουμε κάποιο ποδοσφαιρικό ταλέντο,αλλά για να περάσουμε μια νέα νοοτροπία στα μικρά παιδιά,να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, τον ερασιτεχνισμό και αργότερα  να επανδρώσουν  όλες τις ομάδες του Δήμου μας και όχι μόνο τον Σύλλογος μας,αλλά επειγόντως πρέπει να χτίσουμε επάνω στην καμένη γη που άφησαν κάποιοι.
 
Μετά τιμής το Δ.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων-Μαλγάρων.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού