Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Γεράνης: Κανονικά τα αντισταθμιστικά οφέλη από την λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης στο δήμο Λαγκαδά
735 αναγνώστες
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013
15:26

 

Πλέον με νόμο του κράτους κατοχυρώθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Λαγκαδά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την είσπραξη των αποφασισμένων αντισταθμιστικών οφελών.

Ανακοίνωση σχετικά με τα αντισταθμιστικά οφέλη της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Μαυροράχης εξέδωσε  ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης.

                               

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
"Οριστική λύση στο αδιέξοδο. Κανονικά τα αντισταθμιστικά οφέλη από την λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης στο δήμο Λαγκαδά. Το ζητούμενο στην πολιτική ζωή και στη λειτουργία των θεσμών είναι πλέον η αποτελεσματικότητα. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου βρέθηκα αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο θέμα της άρνησης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την καταβολή στον Δήμο Λαγκαδά των αντισταθμιστικών οφελών από την λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
 
Πραγματικά κινδύνεψε να τιναχθεί στον αέρα όλη μας η προσπάθεια για την διαχείριση των απορριμμάτων του Νομού Θεσσαλονίκης και να πνιγούν καλοκαιριάτικα οι συμπολίτες μας στα σκουπίδια. Άμεσα ξεκίνησα επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς κ. Καλαφάτη και κ. Στυλιανίδη, συνεπικουρούμενος από τον Δήμαρχο Λαγκαδά και το αποτέλεσμα ήταν άμεσο. Πλέον με νόμο του κράτους κατοχυρώθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Λαγκαδά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την είσπραξη των αποφασισμένων αντισταθμιστικών οφελών.
 
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω δημόσια για την συνεργασία τους και την αποτελεσματικότητά τους, τόσο τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σταύρο Καλαφάτη αλλά και τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την οριστική λύση που δώσαμε στο συγκεκριμένο ζήτημα".

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις