Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Απολογισμός Πεπραγμένων 2012». ΑΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
828 αναγνώστες
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013
19:11

 Δήμος Λαγκαδά: Δημοτικό συμβούλιο στην… πλατεία


 

Μία πρωτότυπη διαδικασία έχει καθιερώσει ο Δήμος Λαγκαδά, καθώς πραγματοποιεί τα δημοτικά συμβούλια στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Πραγματοποιήθηκε το τρίτο κατά σειρά ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο στην πλατεία, παρουσία μάλιστα και των πολιτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις, αντιρρήσεις και προτάσεις, κατά στη διάρκεια της συνεδρίασης με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων 2012».

Στη συνεδρίαση που διήρκεσε από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης,την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, ενώ ακολούθησε η περιληπτική αναφορά των Αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων – Σχολικών Επιτροπών στα πεπραγμένα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη της αντιπολίτευσης, ενώ το δημοτικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση έξι δημοτών που είχαν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις