Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΠΑΦΕΣ …ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
724 αναγνώστες
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013
13:55

 

 
Βρισκόμαστε εν όψη του νέου εκλογικού νόμου από το υπουργείο εσωτερικών,έναν εκλογικό νόμο που άλλους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Χαλκηδόνος θα τους συμφέρει και άλλους όχι.
 
Επίσης μεγάλη «σειρά επαφών» και «συσκέψεων» καθημερινών διακρίνω,  από τον πρώην Δήμαρχο κ.Ι.Τσουκνιδά με «ομάδα» που έχει σχηματίσει περίπου 10 ατόμων , όπου άτυπα ηγείται δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης!!!.
Ο κ.Α.Αραμπατζής «σκέφτεται» και «περιμένει» τις εξελίξεις του εκλογικού νόμου ,δηλώνοντας «παρών» ,αλλά εάν βρεθεί κάτι το «διαφορετικό» για τον Δήμο μας ,που τον «εκφράζει» (όπως μου ανέφερε προσωπικά) θα το λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του!!!.
Η υποψηφιότητα της κας Π.Καλαιτζή δεν θα έχει προς το παρών κάποια τύχη ,διότι η εργασία της ως ιατρός και η εξειδικευμένη ειδικότητα της ,την οδηγούν προς Γερμανία.
Δεν αποκλείεται όμως την Άνοιξη του 2014 η κ.Καλαιτζή να δηλώσει και αυτή με την σειρά της ότι «είναι παρών»!!! κοντά στις εξελίξεις.
 
Από το «κεντροαριστερό» μπλόκ βλέπω τον κ.Μ.Μηντσιούδη να θέλει να παίξει ενεργό ξανά ρόλο,τον κ.Τ.Κοσκινά επίσης ,και τον κ.Π.Τζανή.
Έως τώρα στο ίδιο ψηφοδέλτιο και οι τρίς ,αλλά στις εκλογές του 2014 θα είναι σε εντελώς διαφορετικό πιστεύω!!!.
 
Σοβαρά σκέφτονται και ο κ.Μ.Μηντζαρίδης και ο κ.Τ.Βασιλειάδης το ενδεχόμενο της «εμπλοκής» τους στην «νέα τάξη» πραγμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού και αυτοί με την σειρά τους αναμένουν και μελετούν το νέο αυτόδιοικητικό «γίγνεσθαι».
 
Το ΚΚΕ δογματικά πάλι  θα μετέχει με πλήρη πολιτικό συνδυασμό σε όλα τα χωριά ,θέλοντας να περάσει τις πολιτικές του θέσεις στον ψηφοφόρο του Δήμου Χαλκηδόνος.
 
Τελευταίο άφησα το νυν Δήμαρχο κ.Ι.Μπίκο.
Πιστεύω ότι μέχρι την ημερομηνία των εκλογών θα έχει «το μαχαίρι και το καρπούζι».
Ως εν ενεργεία Δήμαρχος από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους ίσως δεχθεί  προτάσεις «συνεργασίας» , αλλά δεν αποκλείω ,και δεν θα είναι έκπληξη  για μένα και την αυτόνομη κάθοδό του, αφού δει και ζυγίσει πρόσωπα και πράγματα!!!.
 
Εν αναμονή του νέου εκλογικού νόμου λοιπόν ,και των νέων εξελίξεων και επαφών!!!.
Αναμενόμενα…Καλοδεχούμενα…
 
Κ.Σαραφίδης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού