Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Αγιασμός την Τετάρτη στα Εκπαιδευτήρια Χαλκηδόνας ,ΔΕΛΤΑ και Ωραιοκάστρου
649 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013
14:57

 Αγιασμός την Τετάρτη στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας


 
Την Τετάρτη στις 10 το πρωί θα τελεστεί στα Εκπαιδευτήρια Χαλκηδόνας, ΔΕΛΤΑ και Ωραιοκάστρου  ο καθιερωμένος αγιασμός, που θα σημάνει και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2013-2014. Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων θα καλωσορίσουν για μία ακόμη φορά μαθητές και γονείς με τη μέριμνα και τη δέσμευση για μια χρονιά γεμάτη γνώσεις, επιτυχίες, δημιουργικότητα και συνεργασία!

Πεζογέφυρα στην Κάτω Γέφυρα

Του Απόστολου Στεργιάδη
 
 Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα δια στόματος Δημάρχου στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης και με θέμα προτάσεις Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2014 ότι η πεζογέφυρα πρόσβασης στην Κάτω Γέφυρααναβάλετε επ' αόριστον.
   Για ακόμη μία φορά φαίνεται η αδυναμία της Διοίκησης του Δήμου να δημιουργήσει ένα έργο στο Δήμο μας το οποίο ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της διοικούσας παράταξης, εξαγγέλθηκε και ψηφίστηκε στα τεχνικά προγράμματα του Δήμου των ετών 2011 και 2012 και όλα αυτά μετά την σθεναρή απαίτηση των κατοίκων κυρίως της Κάτω Γέφυρας, και μετά από αλλεπάλληλες εξαγγελίες των Δημάρχων (Δαϊκούδη και Μπίκου) κάθε φορά που ερχόταν αντιμέτωποι με την απαίτηση των κατοίκων.
Αναλυτικότερα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης 
και στα έργα της Δ.Κ. Γέφυρας απουσίαζε η κατασκευή της πεζογέφυρας από τα νέα έργα και από τα συνεχιζόμενα έργα, σε ερώτησή μου προς τον Δήμαρχο γιατί λείπει η κατασκευή πεζογέφυρας, και αν προχώρησε η μελέτη που είχε ανατεθεί πέρσι στην ΑΝΕΘ (Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης), η μελέτη εντασσόταν στον προϋπολογισμό του 2011 και του 2012, η απάντηση του Δημάρχου ήταν πως λύεται η σύμβαση με την μελετήτρια εταιρία (ΑΝΕΘ) διότι μπλοκάρισε στα δίχτυα της γραφειοκρατίας για ποιον ανήκουν οι παρακείμενες ιδιοκτησίες (λες και οι δικηγόροι δεν τα βρίσκουν σε 2 ώρες από το υποθηκοφυλακείο).

Η απόφαση της λύσης σύμβασης βρίσκεται εδώ.
 
   Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει … λέει η λαϊκή παροιμία … και να μπει στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2015 η μελέτη το 2016 η σύμβαση της εργολαβίας το 2017 καλό 2020 η ολοκλήρωση του έργου … με την προϋπόθεση να ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!
    Δύο ακόμα αναρτήσεις για την σπουδαιότητα της πεζογέφυρας θα δείτε εδώ και εδώ.

Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες γιοφύρι εθεμέλιωναν στης Άρτας το ποτάμι.
Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν.
Μοιριολογούν οι μάστοροι και κλαιν οι μαθητάδες:
"Αλοίμονο στούς κόπους μας, κρίμα στις δούλεψές μας,
ολημερίς να χτίζουμε το βράδυ να γκρεμιέται."
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις