Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Αγιασμός σήμερα κι από Δευτέρα βλέπουμε…!
703 αναγνώστες
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013
13:05

Αγιασμός σήμερα κι από Δευτέρα βλέπουμε…!

 Αγιασμός σήμερα και ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς (φωτογραφία από σχολείο του δήμου Ωραιοκάστρου όπου βρέθηκε σήμερα ο υπογράφων  ) εν μέσω όμως απεργιακών κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών, που αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες από την ερχόμενη Δευτέρα.

Την Πέμπτη θα λάβουν την τελική απόφαση για τη στάση που θα διατηρήσουν οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί, οι οποίοι φαίνεται ότι θα στηρίξουν την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη έγινε συνάντηση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ όπου ο πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Κόκκινος δήλωσε ότι οι δάσκαλοι θα συμπορευτούν με τους καθηγητές. Ο αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Νίκος Παΐζης δήλωσε ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Οι καθηγητές καλούν επίσης τους γονείς να συστρατευτούν στον αγώνα τους «για το δημόσιο σχολείο που θα χωράει όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις