Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Μαλγαρα, Κυμινα και Σινδο οι τυχεροί του λαχειου
1333 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013
15:11

 

 
Μαλγαρα, Κυμινα και Σινδο οι τυχεροί του λαχειου
 
Τυχερή "στάθηκε" χθες το βράδυ μετά την κλήρωση του λαϊκού λαχειου καθώς αρκετοί κάτοικοι του Δημου Δέλτα κέρδισαν!Συγκεκριμένα, συμφωνα με πληροφοριες, ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το υψηλότερο πόσο ειναι κάτοικος της Σινδου. Οι υπόλοιποι 9 ειναι κάτοικοι των Μαλγάρων και των Κυμινων!Οπως λένε και στα χωριά μας σε και μερια!
 
 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Μ.Π.Σ. ΜΕΣΑΙΟΥ «Ο ΠΟΝΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΡΙΟ 6:00 Μ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ 7:00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ 8:00 Μ.Μ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 1Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟ, ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 2Ο ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ 3Ο ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310 786.670
ΚΙΝΗΤΟ 6977 797804 
 
 
Την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη προκήρυξη για τη νέα κοινωφελή
Την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη προκήρυξη για τη νέα κοινωφελή
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει η μία από τις τέσσερις προκηρύξεις για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ 2013, που θα αφορά περίπου 10.000 ανέργους.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των ανέργων για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού oaed.gr.Τα κριτήρια για την πρόσληψη μέσω της Κοινωφελής εργασίας του ΟΑΕΔ σε δήμους και φορείς του δημοσίου θα είναι η διάρκεια ανεργίας, το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, η ηλικία των ανέργων, αλλά και η οικογενειακή κατάσταση του ανέργου. Η καθαρή αμοιβή θα είναι 490 ευρώ, ενώ όσοι είναι κάτω από 25 με το ποσό των 427 ευρώ.
 
 
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις