Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Και άλλη αναβολή για τη δίκη του δρόμου του Ωραιοκάστρου
769 αναγνώστες
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013
00:23

 

alt
Ούτε σήμερα θα εκδικαστεί η υπόθεση του δρόμου του Ωραιοκάστρου στην οποία εμπλέκονται 27 πρωην νομάρχες, αντινομάρχες, νομαρχιακοί σύμβουλοι και υπάλληλοι, ανάμεσά του ο Δ. Ψωμιάδης και ο Γ. Τσαμασλής.

 

Η δίκη αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, ενώ οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για απιστία, η οποία για κάποιους από τους κατηγορούμενους αποδίδεται με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, σύμφωνα με τον οποίο προβλέπεται ακόμη και η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Σύμφωνα με το βούλευμα στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων εκτός του αδελφού του πρώην νομάρχη, ο οποίος είχε διατελέσει αντινομάρχης κατά την περίοδο κατασκευής του έργου, παραπέμπονται επίσης στελέχη της τότε διοίκησης της νομαρχίας αλλά και στελέχη τα οποία ήταν στην αντιπολίτευση κατά την περίοδο μελέτης και κατασκευής του έργου.
 

ΧΑΛΑΣΤΡΑ Συνελήφθη 

Χρυσαυγίτης "Ζητάς"

 

Δίωξη για οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος αστυνομικού της ομάδας «Ζ» της Άμεσης Δράσης, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα κατηγορούμενος για κατοχή εξαρτημάτων όπλων.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς έκανε εμπόριο μέσω Διαδικτύου.

Μαζί του συνελήφθη ο αδελφός του, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε όπλο και 300 κάλυκες.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός πρόσκειται ιδεολογικά στη «Χρυσή Αυγή». Οι δύο άνδρες, μετά την αναβολή που ζήτησαν και πήραν, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις