Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΦΙΔΗ
889 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013
01:03

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η επιστολή που έγραψε Κουφαλιώτης στο δικό του   blog και την δημοσίευσε η εφημερίδα και  Τakalanta σχετικά με τον Δήμο Χαλκηδόνος.
Άλλη μια επιστολή ήρθε απο φίλο αναγνώστη και λέει τα εξής.


Σήμερα ο συνεργάτης σας κ. Σαραφίδης,ο οποίος τυγχάνει και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ του Δημάρχου σχολιάζει το άρθρο και κατηγορεί τον ανώνυμο.Σας παραθέτω τα παρακάτω αν και έχω επιφυλάξεις ότι θα αναρτήσετε το σχόλιό μου.

ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ «ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»
Μεγάλη αντίδραση και αδικαιολόγητη έξαρση από το (υποτιθέμενο) «Γραφείο τύπου» του Δημάρχου προκάλεσε η τοποθέτηση ανώνυμου σχολιαστή στο blog  σας !
Το παραλήρημα του κ. Σαραφίδη φαίνεται πως εκφράζει απόλυτα το Δήμαρχο και τα λέει αντί του Δημάρχου … και αν δεν κάνω λάθος … «Στρατευμένη Δημοσιογραφία» λέγεται αυτό !!!
Τέτοιο Παραλήρημα … τέτοιο μένος … για την ανώνυμη άποψη ούτε ο Ρουσόπουλος δεν έκφρασε !!!
Αλλά δεν είδα ανάλογο παραλήρημα … ανάλογη «κρiτική» για άλλα δημοσιεύματα με ανώνυμη υπογραφή «Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ» …
Να σας επισημάνω, να σας θυμίσω λοιπών κ. Άμισθε Υπεύθυνε Τύπου του Δημάρχου απόψεις του «Σκηνοθέτη» που από τον Φεβρουάριο του ’13 και μετά «άλλαξε» απόψεις …
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..."
·        « … Για να δίνουμε λεφτά για  «πανηγύρια» και «τραπέζια» είμαστε πρώτοι. Για να προσέξουμε την παιδεία μας, τον πολιτισμό μας εκεί δεν υπάρχουν λεφτά.!!!! …»
·        «…επιχορήγηση «σκάνδαλο» …»

·        «… Οι ιδιαιτέρες του δημάρχου Π. Δαικούδη και του αντιδημάρχουΙωάννη Μπίκου τελικά ΠΩΣ θα πληρωθούν???? Ρωτά ο νοήμων λαός. …» (έλα ντε … και οι Ρουσόπουλοι? Πως θα πληρωθούν ??? )

·        «…Κύριε Πατσίδη (κατά τον Δήμαρχο υπεύθυνος) και συν επικουρούμενοι αρμόδιοι βάλτε μυαλό. Καλά είναι τα «lacoste» και τα «boss» που φοράτε αλλά να διαβάζουμε και τους νόμους να βλέπουμε και τον εργαζόμενο. Ο κύριος διευθυντής του κολυμβητηρίου τελικά πληρώθηκε??? …»

·        «…Μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα αντιμετωπίζουν πολλά χωριά του δήμου μας. Τώρα οι πρόεδροι των χωριών δεν δουλεύουν !!! ή δεν υπάρχει συντονισμός με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου? …»

·        «…Λίγη «τσίπα» δεν υπάρχει από τους αρμοδίους...? …»

·        «…Λύστε επιτέλους και κανένα σοβαρό πρόβλημα !!!!!. …»

·        «…Όμως ο πρόεδρος δεν μας τα λέει καλά στο «μανιφέστο» του για την νέα εφημερίδα του. Θεωρεί τα blog και όσους του ασκούν κριτική ανώνυμα «ανεύθυνους», και με χαμηλό «επίπεδο». …» (αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο Δ.Σ. κ. Πλαγάκο για την εφημερίδα ΕΝΟΤΗΤΑ.

·        «…Το νέο του φύλλο να μην το χρησιμοποιεί ως σκαλοπάτι προσωπικής προβολής (όπως έκανε με τα φύλλα περί ιστορίας των εκκλησιών) αλλά ως όργανο ειδήσεων και ενημέρωσης των δημοτών του δήμου μας....!  …» (για το ίδιο θέμα του κ. Πλαγάκου.)
 
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012
·        «…μεγάλες «αλλαγές» ετοιμάζει μετά την ανάληψη των καθηκόντων του «μαθαίνω» ο Ι.Μπίκος. Πολλοί φοβούνται μήπως το «στίγμα» του είναι τόσο δυνατό που θα το «βάλει» για πολλά χρόνια στον δήμο !!!.
 
Άλλοι σύμβουλοι και «μη» από τώρα «γλύφουν» ώστε να είναι μέσα στα «πράγματα». 
Είναι η εποχή  που μπορείς άνετα να δεις τους «γλυφοκόλακες»τους «μισθοκόλακες» και τους «βολεψοκόλακες». 
Για να δω ο Ι.Μπίκος τους έχει υπόψην του ή εγώ ως σκηνοθέτης να αρχίσω να τους γράφω για να τους ξέρει??...»
Εσύ κ.Σκηνοθέτη σε ποιά κατηγορία ανήκεις;
 
Δεν ψάχνω περισσότερα … ο «Σκηνοθέτης» έγραψε ΠΟΛΛΑ … και εξίσου καυστικά όσο και ο «Ανώνυμος» στο τελευταία του ανάρτηση … Λοιπόν κ. «Άμισθε Υπεύθυνε Τύπου του Δημάρχου»:

α) έχετε τα ίδια αντανακλαστικά απάντησης και στον «Σκηνοθέτη» ???

β) Θα τον απαντήσετε και σ’ αυτόν για τις καυστικές του απόψεις ???

γ) Μήπως ξέρετε ποιος είναι ο «Σκηνοθέτης» ???
 

ΔΕΝ είναι απαραίτητο να απαντήσετε … εξάλλου για αυτό ΔΕΝ αμείβεστε !!!

              ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
             ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ blog

ΣΣ.Σαν  υπεύθυνος του blog και της εφημερίδας έχω να πώ στον φίλο αναγνώστη ότι ο κ.Σαραφίδης αρθρογραφεί στην εφημερίδα και τίποτε παραπάνω.Αν είχατε επιφυλάξεις για το αν θα αναρτήσουμε το σχόλιό σας αυτές έπεσαν στό κενό .Βλέπεις  δημοσιεύουμε  ότι είναι μέσα σε νόμιμα πλαίσια.
Η επιστολή ειναι Κουφαλιώτη δημότη και είναι επώνυμη αφού έχει δικό του  blog και τον γνωρίζω προσωπικά.Μάλιστα θα απαντήσει σε σχόλιό μου που γράφω ότι τον διακρίνει φανατικός τοπικισμός.Περιμένω....

            Α.Τ

ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ δειλία…
 
Είναι γεγονός ότι στην εποχή μας η δειλία αποτελεί τον υπ αριθμόν ένα κίνδυνο της σωστής ενημέρωσης.
Γράφουμε ένα οποιονδήποτε προσωπικό θέμα, ανώνυμα, κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα ,βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα ,δημιουργούμε εντυπώσεις και στο τέλος δεν υπογράφουμε το κείμενο ,γιατί δεν έχουμε τα «κότσια» να κριθούμε και εμείς.
Τελευταία είναι πολύ τακτικό το γεγονός, ώστε να δημιουργούνται διάφορες εντυπώσεις ανώνυμα.
Πρόσφατα είχαμε ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα ενός δήθεν «Κουφαλίωτη τοπικιστή».Τέτοια δημοσιεύματα ανώνυμα μπορούν να ανέβουν χίλιαδες και από δήθεν
«Χαλκηδονιώτες», ή και δήθεν «Αγιοθανασιώτες» τοπικιστές.
Αυτά τα «πονηρά» κατευθυνόμενα δεν βοηθούν την σύνθεση των κοινωνιών του Δήμου μας.
Είχαμε και από τους «αριστερούς» με την «δεξιά τσέπη» κάτι ανάλογο ,με την περιβόητη «ανατομία ενός Δήμου».
Ξέρεται για ποιους μιλώ ,εκείνους τους ανώνυμους με τις «μερσεντές» που κλείνουν τα εργοστάσια, και δεν βάζουν καν το όνομα τους από κάτω!!!.
Ο Τοπικισμός φίλοι αναγνώστες ,αφενός αποτελεί τροχοπέδη στην πρόοδο και εξέλιξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφετέρου βάπτει την κοινωνία μεταφέροντάς της σε «μεσαιωνικούς ρυθμούς».
Όσο πηγαίνουμε δε σε εκλογές ίσως το «έκτρωμα» της ανωνυμίας να επιδεινώνεται, στο χέρι μας είναι να το εκμηδενίσουμε ,και να το συντρίψουμε ,απομονώνοντας και αδιαφορώντας πλήρως για τα κακογραμμένα και κατευθυνόμενα γραπτά.   
Αφού δεν έχουν καταλάβει μερικοί ακόμη ότι στην ηλικία που βρίσκονται φοράν «παντελόνια» ας μην τους το υπενθυμίζουμε εμείς και τους κάνουμε και κανένα κακό!!!.
 
Κ.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις