Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ο Β’ Πού πηγαίνει και ποιους συναντά σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης
740 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013
12:31
 

patriarxis xortiatis 22 - 10 - 2013_140.JPG

  Ιδιαίτερα βαρύ το σημερινό πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στη Θεσσαλονίκη. Αρχίζει το πρωί, με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βλατάδων και ολοκληρώνεται βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής.

Αναλυτικά, στις 9.30 το πρωί, ο Παναγιότατος θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Βλατάδων. Στις 11 θα του επιδοθεί η ανώτατη διάκριση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου σε ειδική τελετή, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Στη 1 μ.μ., ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης και θα εγκαινιάσει την έκθεση με θέμα «Η τιμή του αγίου Μάμαντος στη Μεσόγειο».
Στις 6 το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ.
Στις 7.30 μ.μ., θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα τον δεξιωθεί ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στις 8 το βράδυ θα παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με το ορατόριο «Καβάφης ο Ελληνικός», στην οποία συμμετέχει η χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και επιφανείς Έλληνες καλλιτέχνες.


26Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για ποιους είναι αργία
SIMAIA PARELASI 271012 17.jpg
Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου για τη Θεσσαλονίκη, με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 
Η 26η Οκτωβρίου, επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης, ορίζεται ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!