Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
786 αναγνώστες
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013
11:27

 Η αποκομιδή σκουπιδιών και η εναπόθεση σε άλλο χώρο, πέρα του ΧΥΤΑ, θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία των κατοίκων του Δήμου μας. Η συνεργασία όλων, επιβάλλεται για να αντιμετωπιστούν οι ενδεχόμενες δυσάρεστες συνέπειες της διακοπής λειτουργίας του ΧΥΤΑ."

Πότε θα κλείσει η παράνομη χωματερή στη Χαλκηδόνα;!  
                    
Τα σκουπίδια  κυρία  Γιαλοψού, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας πηγαίνουν ΟΛΑ στην Μαυροράχη;
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δημότης Χαλκηδόνας ενημέρωσε την Αντιδήμαρχο ότι απορριματοφόρο του Δήμου ρίχνει τα σκουπίδια στην θέση Παλαιοχώρι στην Χαλκηδόνα.
Αληθεύει κ.Γιαλοψού ;
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Χαλκηδόνας το γνωρίζουν και αν ΝΑΙ τι έχουν να πουν πάνω στο θέμα αυτό;
«Τελευταία πληθαίνουν οι καταγγελίες των συμπολιτών μας για την αποκομιδή των απορριμμάτων, τον καθαρισμό των πεζοδρομίων και άλλων κοινόχρηστων χώρων στο σύνολο του Δήμου μας. Δυστυχώς η κατάσταση της αποκομιδής των σκουπιδιών έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Αυτή η τραγική εικόνα επηρεάζει την καθημερινότητα μας και αν συνεχιστεί θα επηρεάσει και την υγεία μας.
Για την ίδια παράνομη χωματερή είχαμε γράψει  και είχαμε ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της περιοχής. Δυστυχώς τότε η Δημοτική Αρχή, αντιμετώπισε το θέμα με μεγάλη επιπολαιότητα και περιορίστηκε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.
Η αλήθεια είναι ότι η Δημοτική Αρχή ποτέ δεν ασχολήθηκε με επιμέλεια και επιμονή με το θέμα. Σήμερα φτάσαμε στο σημείο η κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη και να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Οι αστείες δικαιολογίες  δεν ακυρώνουν την υποχρέωση του Δήμου να καθαρίζει, αλλά και να ασκεί τον έλεγχο και την εποπτεία που του αναλογεί.
Καλούμε τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ.Μπίκο Ιωάννη να ασχοληθεί επιτέλους με τον Δήμο και τα  προβλήματά του. Οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη και έχουν απαίτηση τα χρήματα αυτά να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες καθαριότητας.
Πρέπει η διοίκηση να αφήσει τα μισόλογα και να ενημερώσει εάν έχει κάποιο σχέδιο, εάν μπορεί να ανταπεξέλθει!
Φτάνουν πια τα πειράματα και οι αυτοσχεδιασμοί, φτάνουν τα μεγάλα λόγια και οι δημόσιες σχέσεις. Τα προβλήματα είναι εδώ, διογκώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις!». 
 ΤΑ"ΚΑΛΑΝΤΑ..."
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις