Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... - Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
825 αναγνώστες
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013
12:45

                          


Αν και με καθυστέρηση αξίζει να σας το μεταφέρουμε αφού δείχνει ότι οι ζυμώσεις για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ξεκίνησαν στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Σε ταβέρνα του Αγίου Αθανασίου συναντήθηκαν 8 άνθρωποι απο την Δ.Ε.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που κάλυπταν όλο το κοινωνικό φάσμα. Ανάμεσα τους και δημοτικοί σύμβουλοι για να συζητήσουν τα δημοτικά πράγματα και τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Η συζήτηση κράτησε αρκετές ώρες και κατέληξε σε προτάσεις.
Η πρόταση που κυριάρχησε ήταν να τεθεί επικεφαλής ανεξάρτητου και πολυκομματικού ψηφοδελτίου  τωρινός δημοτικός σύμβουλος απο τήν  Δ.Ε Αγίου Αθανασίου με θητεία στην αυτοδιοίκηση ώστε ο νέος Δήμαρχος Χαλκηδόνος να είναι εκτός Κουφαλίων. 
 Άν αληθεύουν οι δημοσιογραφικές μας πηγές τότε σίγουρα θα έχουμε θερμό προεκλογικό αφού ο τοπικισμός δεν κάνει καλό ,πόσο μάλλον σε έναν Καλλικρατικό Δήμο που αποτελείται απο τρείς πρώην Δήμους.
Για άλλη μια φορά η Δ.Ε Χαλκηδόνας θα είναι ο ρυθμιστής των εκλογών ενώ δεν γνωρίζουμε την αντίδραση των υποψηφίων Δημάρχων  απο τα Κουφάλια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αξίζει να σημειωθεί  σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε ότι στο τραπέζι ήταν όλη η αφρόκρεμα της περιοχής του Αγίου Αθανασίου
Ακούσθηκαν και προτάσεις για πρώην δήμαρχο αλλά και για για πρώην υποψήφιο Δήμαρχο του Αγίου Αθανασίου  ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση.
Συμφωνήθηκε  να επαναληφθεί σύντομα το γεύμα αυτό με την προσθήκη και άλλων κοινωνικών παραγόντων της περιοχής του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου.
Ειδική μνεία έγινε στην βραδιά για την στάση που θα κρατήσει  πρώην πρόεδρος   Δημοτικής Κοινότητας ο οποίος δεν είχε κληθεί στον μυστικό αυτό δείπνο.
                                ΤΑ "ΚΑΛΑΝΤΑ"
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις