Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο δρόμος προς την… δημαρχία στο δήμο ΔΕΛΤΑ !
857 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013
11:02

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΟΤΗΣ  : 
Δημοσκόπηση  τον φέρνει πρώτο και τον 
θεωρεί το  μεγάλο φαβορί για τις εκλογές…
Έξη  μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και ήδη όσοι ενδιαφέρονται για τους δημοτικούς θώκους ξεκινούν την προεκλογική τους εκστρατεία.
Στον δήμο Δέλτα μπορεί τα πράγματα στην παράταξη που διοικεί τον δήμο να είναι θολά, όμως υπάρχουν πολίτες που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σκουλαριώτης Δημήτρης
Κινητικότητα με το βλέμμα στον δήμο Δέλτα επιδεικνύει, όπως αποτυπώνεται σε δηλώσεις του και ο Δημήτρης Σκουλαριώτης. Πριν λίγο καιρό μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με φίλους και συνεργάτες του, στην οποία εξετάστηκαν τα σημερινά δεδομένα και αποφασίστηκε η δημιουργία αυτοδιοικητικού σχήματος που θα αναπτυχθεί με σταθερές κινήσεις.Είναι ένα  πρόσωπο,  με άποψη και έντονη παρουσία, με αρκετούς να  κάνουν την  εκτίμηση  ότι  είναι μια υποψηφιότητα που έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει δεκτή στην κάλπη από τον κόσμο του Δήμου Δέλτα και αυτό δείχνει τελευταία  δημοσκόπηση που τον θεωρούν μεγάλο φαβορί για τις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2014.
Γλώσσης Δημήτρης.
Με αυτά τα δεδομένα την πρόθεση τους να συμμετέχουν στην διαδικασία των δημοτικών εκλογών έχει εκφράσει ο νύν Δήμαρχος κ. Γλώσσης Δημήτρης ο οποίος και βλέπει "ζεστά" το ενδεχόμενο επανακαθόδου στις εκλογές με την παράταξή του, πιστεύοντας  ότι θα ανταμειφθεί  ξανά για την πολύχρονη παρουσία στα δημοτικά και κοινωνικά πεπραγμένα της περιοχής.
 
Αρ. Καράμπας: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα
"Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Δέλτα" δήλωσε στην Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή "Απαντήσεις" με τον Δημήτρη Συρμάτση ο επιχειρηματίας στη ΒΙΠΕ Σίνδου Άρης Καράμπας
"Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ταμπέλες, ούτε τα κόμματα. Με ενδιαφέρει να βάλω όλες μου τιςδυνάμεις να μπορέσει να πάρει ο δήμος την αίγλη που του αξίζει" σημειώνει.

Σπύρος Σταματάκης κ.Γρηγόρης Ουζούνης,
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζονται στο να αποφύγουν τα κομματικά χρίσματα εκδηλώνοντας απλώς την στήριξη τους σε πρόσωπα και συνδυασμούς που θα αναδειχθούν από την τοπική κοινωνία, καθώς γνωρίζουν καλά ότι καθαρά κομματικές υποψηφιότητες δεν θα έχουν καμία τύχη, δεδομένης της σημερινής εκλογικής απήχησης του ΠΑΣΟΚ.
Στο  Δήμο ακούγεται  το όνομα του πρώην Δημάρχου Εχεδώρου κ.Σπύρου Σταματάκη και του πρώην Δημάρχου Χαλάστρας κ.Γρηγόρη Ουζούνη, οι οποίοι σίγουρα δεν θα ζητήσουν το χρίσμα.
Αλ.Διαμαντόπουλος.'"
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ερωτώμενος για το αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον δήμο Δέλτα απάντησε μεταξύ άλλων "θα κάνω τα πάντα για τον δικό μου τον δήμο, θα κάνω τα πάντα για τους δικούς μου ανθρώπους, Από όποιο πόστο μου ζητηθεί θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις".
Οι σχεδιασμοί τους κατατείνουν στη χάραξη συμμαχιών με συγγενείς πολιτικές δυνάμεις, ποντάροντας σε πρόσωπα "κοινής αποδοχής" τα οποία χαίρουν εκτίμησης, δεν έχουν κομματικά χαρακτηριστικά και θεωρούνται εκλόγιμα.
Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, διακριτικά μέχρι τώρα, γίνονται οι συζητήσεις, διερευνώντας περισσότερο σε αυτή τη φάση τη δυνατότητα συγκρότησης μιας αξιόμαχης δημοτικής κίνησης και σε αυτή την κατεύθυνση εξελίχθηκαν διεργασίες για τη συγκρότηση Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ και συνασπισμένες σε αυτή ευρύτερες αριστερές, δημοκρατικές και σαφέστατα αντιμνημονιακές δυνάμεις, ενώ ως προς την επιλογή των υποψηφίων η Κουμουνδούρου έχει αποφασίσει στους μικρομεσαίους δήμους η τελική επιλογή να γίνει κατόπιν απόφασης όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η  δημοτική κίνηση λαϊκή συσπείρωση αναμένεται να δούμε με επικεφαλής τον προερχόμενο από το ΚΚΕ  κ. Πετρίδη Ανέστη  μια παράταξη με  συνεχούς λειτουργίας  της  που χαρακτηρίστηκε πέρα από τις  κοινωνικές και πολιτικές της  δράσεις της- για τη συλλογική δημοκρατική της λειτουργία με αυτά τα χαρακτηριστικά προετοιμάζεται και η ανανέωση και εκ νέου συγκρότηση της,
Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, αθόρυβα αλλά τον τελευταίο καιρό επίμονα, δρομολογούν εξελίξεις πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα  χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί εδώ η εμπλοκή  του ονόματος του νεαρού Γιουτίκα!

 

"ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις