Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ... ΓΡΑΜΜΑ !
725 αναγνώστες
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013
14:20
 

κ. Δήμαρχε,

Είμαι ένας από τους πολλούς πολίτες που σας στήριξαν στην εκλογή σας για την Δημοτική Αρχή. 
Πιστέψαμε στον κ.Δαικούδη και  στο πρόσωπό σας.
 Θέλω να διαμαρτυρηθώ σε εσάς γι΄αυτά τα οποία  βλέπω καθημερινά στον τόπο που ζώ.
Δεν περίμενα ποτέ από τη συνεργάτιδά σας  κ.Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  κυρία Γιαλοψού  να έχει τέτοια ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορά.
Ούτε λίγο ούτε πολύ,  σε λίγο καιρό μπορεί να μας πει και ότι την ευθύνη για την ανύπαρκτη καθαριότητα  τού Δήμου φταίνε οι πολίτες.
 

Αλήθεια έχει κάνει ποτέ την αυτοκριτική της ; Τι έχει προσφέρει στην Καθαριότητα του Δήμου Χαλκηδόνος; 
Έχει καταλάβει ότι οι πολίτες έξω τη βρίζουν για την ανεπάρκειά της; 
Έχει καταλάβει το μερίδιο ευθύνης που έχει ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας;
 Έχει καταλάβει ότι η Δ/νση Καθαριότητας δεν είναι αίθουσα διδασκαλίας, παρά μόνο θέλει δουλειά και γνώση του αντικειμένου, την οποία δεν έχει.
 Δεν θυμάμαι ποτέ κ. Δήμαρχε τον τόσο όμορφο  τόπο μου μ΄αυτή τη βρωμιά.

Κύριε Δήμαρχε, θα σας παρακαλούσα να κάνετε μία επίσκεψη, όχι μόνο στο κέντρο της πόλης των Κουφαλίων, αλλά και στις γειτονιές του , για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα. 
Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, κ. Μπίκο, να σας μεμφόμαστε επειδή η κ. αντιδήμαρχος Καθαριότητας δεν έχει γνώση του αντικειμένου έως και ανύπαρκτη.
 Πράγματι στη γειτονιά που μένω δεν θα ήθελα να σας πω κ. Μπίκο, που ακριβώς μένω, διότι ξέρω πολύ καλά ότι διαβάζοντας αυτό το κείμενο θα στείλει κάποιο οδοκαθαριστή για να καθαρίσει τη περιοχή το αποριμματοφόρο έχει να φανεί ημέρες.
Μ΄ αυτό τον τρόπο κ. Μπίκο, λειτουργεί η Καθαριότητα; 


Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που περνάει ο τόπος μας, αλλά επειδή όμως ταξιδεύω και σε άλλες πόλεις της Χώρας μας, λόγω του επαγγέλματός μου, τέτοια εικόνα που συναντούμε στα Κουφάλια δεν υπάρχει σε καμιά άλλη πόλη.
 Ειλικρινά σας λέω, κ. Μπίκο, όπως προανέφερα σας ψήφισα εγώ και κάποιοι φίλοι μου, δεν πιστέψαμε ότι θα μπορούσαν επί ημερών σας να γίνουν μεγάλα έργα. 
Αλλά τουλάχιστον τα αυτονόητα της καθημερινότητας θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με την πολυδιαφημιζόμενη αναδιάταξη του υπάρχοντος προσωπικού, πράγμα το οποίο δεν βλέπουμε να έχει γίνει, παρόλο που ενισχύθηκε η Καθαριότητα με  επιπλέον εργαζόμενους κατά περιόδους.
 
Στη γειτονιά μου, κ. Μπίκο, όπως προανέφερα εδώ και ημέρες έχει να περάσει οδοκαθαριστής. 
Καθαριότητα, κ. Δήμαρχε, δεν σημαίνει να μαζεύουμε τα απορρίμματα από τους κάδους και τελείωσε η Καθαριότητα. Δυστυχώς, ούτε αυτό βέβαια,  γίνεται.
 Ανεβείτε πάνω στο Λύκειο να δείτε μόνος σας τα σκουπίδια που υπάρχουν και τα ακαθάριστα πεζοδρόμια. Οι κάδοι βρίσκονται σε αθλία κατάσταση.
 
Δεν ανέχομαι, κ. Δήμαρχε η συνεργάτιδά σας να  κάθεται στο γραφείο της στον ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ  και από εκεί να διοικεί μια υπηρεσία που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη .
Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τη συνεργάτιδά σας, γιατί δεν είναι στο ύφος μου και στο ήθος μου ως πολίτης. 
Σας τονίζω, κ. Δήμαρχε, ότι το τελευταίο διάστημα τα Κουφάλια έχουν  χαρακτηριστεί  το πιο βρώμικο χωριό τού Δήμου.

Αλήθεια ο Αντιδήμαρχος Κουφαλίων κύριος Τζήκας Λάζαρος διαφωνεί ότι τα ΚΟΥΦΑΛΙΑ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στα σκουπίδια;

Αλήθεια οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ιδίως αυτοί που ζούν στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα αυτή;


Ειλικρινά σας λέω, κ. Δήμαρχε, όταν ακούω τους συνδημότες μου να εκφράζονται έτσι για τον τόπο μου, νιώθω μέσα μου πικρία. 
Γι ΄ αυτό, κ. Δήμαρχε, πήρα το θάρρος να δημοσιοποιήσω αυτή την αγανάκτησή μου ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πρέπει κι εσείς ως Δήμαρχος να αναλάβετε τις ευθύνες έναντι των πολιτών. 
Δεν είμαι από τους ανθρώπους, κ. Δήμαρχε, που κάνω κακοπροαίρετη κριτική, αλλά οδηγήθηκα σ΄αυτό μετά και από την επαναλαμβόμενη εικόνα που βλέπω. 
Ευχαριστώ κ. Δήμαρχε, και ελπίζω ως ένας πολίτης να καταλάβετε την αγανάκτησή μου απέναντι σ΄αυτή τη κατάσταση.


        ΕΝΑΣ  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ.  ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

                                

                ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Σ.Σ.Πραγματικά έχει απόλυτο δίκαιο ο πολίτης για την εικόνα που επικρατεί στα Κουφάλια.Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον εργολάβο καλό είναι να υπάρχουν κάποιες ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα ώστε οι πολίτες να μην πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους.

Μια όχι και τόσο ωραία εικόνα αντικρίσαμε  σήμερα το απόγευμα στους  κεντρικότερους δρόμους των Kουφαλίων.  Κάδοι απορριμμάτων ήταν γεμάτοι σκουπίδια σε τέτοιο σημείο που οι σακούλες με τα αποφάγια και άλλα απορρίμματα που ξεχείλισαν, να γίνουν ένα καλό απογευματινό από τα πεινασμένα αδέσποτα σκυλιά. Βέβαια τα σκυλιά ήταν ….απρόσεκτα και γέμισαν το δρόμο με τις σκισμένες σακούλες, μέχρι να τις παρασύρουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και να τις σπρώξουν στην άκρη του δρόμου. Και αν  η έδρα του Δήμου  παρουσιάζει αυτή την εικόνα, τότε εύκολα μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει στις γειτονιές και στα χωριά του δήμου, εκτός αν εκεί κάποια πράγματα είναι πιο οργανωμένα.

                        Σ.Τ
 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις