Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Έρχονται τα πρώτα χιόνια...
771 αναγνώστες
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013
10:08

 Έρχονται τα πρώτα χιόνια την ερχόμενη εβδομάδα;

Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά αλλά πιθανόν και στα πεδινά πρέπει να περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα στην περιοχή μας. Τα στοιχεία και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού δίνουν τις τελευταίες ώρες έντονο κρύο αλλά και χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά ως και μηδαμινά υψόμετρα της χώρας μας, για τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και προς τις πρώτες ημέρες προς πρώτο μισό του Δεκεμβρίου.

Ουσιαστικά θέλουν μία παγερή κρύα μάζα από τη βόρεια Ευρώπη, να κατεβαίνει μέχρι και τη χώρα μας, με χιονοπτώσεις, μέσα στο πιθανό χρονικό διάστημα από τα τέλη Νοεμβρίου ως και το πρώτο δεκαήμερο ως και δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει κρύο στη χώρα μας μαζί με χιόνια, ίσως και σε μηδενικά υψόμετρα.
Να έχετε λοιπόν στο μυαλό σας, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε και λευκές μέρες σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Για ό,τι νεότερο έχουμε, θα επανέλθουμε με καινούργιο άρθρο μας.

 

 
Αυτές είναι οι 9.313 θέσεις που 
ανοίγουν στο Δημόσιο
dimosioposes
Με 9.313 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθούν διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου, μέχρι το τέλος του έτους. Οι φορείς που θα ενισχυθούν με νέο προσωπικό, είναι σχολεία, νοσοκομεία, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, παιδικοί σταθμοί, δήμοι, δημοτικές επιχειρήσεις και λιμενικό.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα ζητηθούν ειδικότητες, όπως ψυχολόγοι, διανομείς, οδηγοί, εργάτες, κοινωνικοί λειτουργοί, τεχνίτες, γιατροί, βρεφονηπιοκόμοι, βρεφοκόμοι, νηπιαγωγοί, μηχανικοί, καθαριστές, μάγειρες, τραπεζοκόμοι, γυμναστές, καλλιτεχνικό προσωπικό, κ.ά.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στους δήμους θα απασχοληθούν 700 εποχικοί, στους παιδικούς σταθμούς 100 εποχικοί, τα νοσοκομεία θα ενισχυθούν με 753 γιατρούς, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε 100 προσλήψεις, τα ΕΛΤΑ θα απασχολήσουν 200 νέους υπαλλήλους.
Τέλος, στα σχολεία και την ειδική αγωγή θα καλυφθούν 7.400 θέσεις και το λιμενικό θα προχωρήσει σε διαγωνισμό για 60 δόκιμους υπαξιωματικούς.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις