Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
759 αναγνώστες
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013
00:01

 

 
Πράξαμε το αυτονόητο
 
Ο Δήμος Χαλκηδόνος με συνέπεια ως προς τις δεσμεύσεις του και παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς προχωρά στην επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων, ως ένδειξη έμπρακτης υποστήριξης και συνδρομής στο έργο που επιτελείται στους κόλπους των δραστήριων σωματείων που συνθέτουν το σύγχρονο αθλητικό ανάγλυφο της περιοχής. 

«Ως Δήμος, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μας επιτρέπουν οι δημοσιονομικές πολιτικές της χώρας, επενδύουμε και στη νέα γενιά και στο έργο που επιτελείται στους κόλπους των Αθλητικών Σωματείων», δήλωσε ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Μπίκος.

Εκτός όμως απ' την ετήσια οικονομική ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων για την υποστήριξη του έργου τους, ο Δήμος Χαλκηδόνος εκπονεί σε ετήσια βάση πρόγραμμα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων για την συντήρηση των υποδομών διατήρηση της λειτουργικότητάς τους.

«Ως Δήμος ρίχνουμε βάρος στον πολιτισμό και στον αθλητισμό δεδομένου ότι αυτές οι έννοιες είναι ταυτόσημες και αλληλένδετες μεταξύ τους, ενώ η ενασχόληση με τον αθλητισμό «καλλιεργεί» υγιείς χαρακτήρες οι οποίοι είναι αναγκαίοι για το σύνολο της κοινωνίας μας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μπίκος.
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 ΔΙΑΒΑΤΩΝ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 
Την δημιουργία Εμπορικού Συλλόγου που θα περιλαμβάνει τα μαγαζιά των Διαβατών και της Μαγνησίας του δήμου ΔΕΛΤΑ  σκέπτονται οι μαγαζάτορες  της περιοχής .

Για το θέμα θα εχουμε προσεχώς στα «ΚΑΛΑΝΤΑ» και στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ρεπορτάζ...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού