Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σε εξέλιξη δημοσκόπηση στον Δήμο Χαλκηδόνος
803 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013
09:26

 


Σήμερα ξεκίνησε μία δημοσκόπηση στο δήμο Χαλκηδόνος σε ότι αφορά τους υποψήφιους δημάρχους που θέλουν να διεκδικήσουν το δήμο στις ερχόμενες εκλογές. Δεν γνωρίζουμε τι θα δείξει η εν λόγω δημοσκόπηση, ποιος την κάνει, ούτε αν έχει σκοπό (αυτός που τη διενηργεί) να τη δημοσιεύσει σε κάποιο ΜΜΕ
Αυτό εξάλλου θα φανεί στην πορεία!

Εμάς πάντως μας διασκέδασε αφάνταστα η εν λόγω δημοσκόπηση με το ερωτηματολόγιο που είχε! Έγιναν δύο βασικά λάθη που αλλοιώνουν εντελώς, κατά τη γνώμη μας πάντα, την εν λόγω δημοσκόπηση την οποία χαρακτηρίζουμε …αστεία! 

α. Το πρώτος λάθος είναι ότι συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα που ακούγονται ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται τα ίδια ονόματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.  Ανεξάρτητα από το…ρεύμα που έχει ο καθένας όταν κάποιος δηλώνει επίσημα υποψήφιος δήμαρχος οφείλουν να τον συμπεριλαμβάνουν στο ερωτηματολόγιο.Αυτό δεν το κάνει η εταιρλια που διενεργεί την δημοσκόπηση.  

  β. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρχει πολιτική κίνηση για τον Δήμο Χαλκηδόνος. Αυτοί που διενήργησαν την δημοσκόπηση δεν σκέφτηκαν να το λάβουν υπόψη τους; Ακόμα και ας μην έχει ανακοινωθεί κάποιο πρόσωπο από το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να τεθεί σχετικό ερώτημα; Για φανταστείτε πόσο θα αλλοιωνόταν το αποτέλεσμα της εν λόγω δημοσκόπησης αν υπήρχε και το εξής ερώτημα: Θα ψηφίζατε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο από το ΣΥΡΙΖΑ;
ΣΣ. Αυτά που γράφουμε παραπάνω είναι το θέμα συζήτησης  στόν Δήμο Χαλκηδόνος. Μάλιστα κάποιοι έχουν αρχίσει να διακωμωδούν αυτή την δημοσκόπηση χωρίς κανένας να γνωρίζει επίσημα ποιος την κάνει, ποιους εξυπηρετεί και αν θα δημοσιευτεί! Κάποιοι κάνουν που κάνουν μία δημοσκόπηση ας λάβουν υπόψη τους τουλάχιστον τα στοιχειώδη γιατί δεν θέλει και πολύ να αποδειχτεί τελικά ότι έκαναν μία τρύπα στο νερό!
Φανταστείτε να έβγαινε στο φως της δημοσιότητας μία τέτοια δημοσκόπηση εάν υπήρχε έστω ένας δημότης που να την έπαιρνε στα σοβαρά και να την υπολόγιζε! Έστω και ένας αφού με την παράλειψη των δύο παραπάνω ερωτημάτων το αποτέλεσμα αλλοιώνεται εντελώς…
Δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα από δημότες του δήμου Χαλκηδόνος, οι οποίοι μας ενημέρωσαν, ότι αυτή τη περίοδο διενεργείται ένα γκάλοπ για τον υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο και δέχονται τηλεφωνήματα. 

Για να σας πούμε την αλήθεια διατηρούμε και εμείς τις επιφυλάξεις με αυτά που ακούμε σε ότι αφορά το συγκεκριμένο γκάλοπ αφού εστιάζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.Από αναγνώστη μας μάλιστα λάβαμε το εξής σχόλιο:

«Μεγάλη έκπληξη σε ότι αφορά το γκάλοπ που διενεργείται στο δήμο Χαλκηδόνος αποτελεί το γεγονός, ότι κάποια γνωστά ονόματα, που διαδραματίζουν ήδη ρόλο στα δημοτικά πράγματα, δεν περιλαμβάνονται στις ερωτήσεις και αντ’ αυτού συγκεκριμένο όνομα που περιλαμβάνεται στις ερωτήσεις, φαίνεται να προμοτάρεται από τους διενεργούντες τη δημοσκόπηση.

Για παράδειγμα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις και ερωτηματικά το γιατί δεν περιλαμβάνονται και αποκλείονται από τη δημοσκόπηση   πρόσωπα με θεσμική ιδιότητα. Περίεργα πράγματα…

Οι εποχές που κάποιος θέλοντας να αναδειχθεί πληρώνει ένα γκάλοπ και μεθοδεύει τις ερωτήσεις αποκλείοντας ονόματα και δίνοντας έμφαση σε κάποια άλλα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

                                                    

ΣΣ. Επειδή και εμείς έχουμε τους ενδοιασμούς μας σε ότι αφορά το συγκεκριμένο γκάλοπ θα ψάξουμε το θέμα περισσότερο και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε!Τό μόνο που βρήκαμε μέχρι στιγμής είναι το τηλέφωνο που όμως δεν είναι καταχωρημένο.

Αλήθεια ποιος διενεργεί το γκάλοπ στον Δήμο Χαλκηδόνος; Γιατί πολλοί από τους αναγνώστες μας υποθέτουν ποιοι «κρύβονται» από πίσω, με βάση τα ερωτήματα που τους τέθηκαν…
                                                                   [[ ΤΑ      ΚΑΛΑΝΤΑ ]
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού