Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Έκθεση φωτογραφίας για το Εθνικό Πάρκο στον Άγιο Αθανάσιο
703 αναγνώστες
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013
20:00

 

 
              ΑΠΟ 13-12 ΕΩΣ  22   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Άγιος Αθανάσιος του Δήμου Χαλκηδόνος είναι ο επόμενος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: ένας άγνωστος θησαυρός» που ήδη έχει ταξιδέψει σε επτά πόλεις ή χωριά, μεταφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Αθανασίου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού- Λουδία – Αλιάκμονα, το Δήμο Χαλκηδόνος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου.

Η φωτογραφική αυτή έκθεση είναι το «προϊόν» διαγωνισμού φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης το 2008, στον οποίον συμμετείχαν 63 φωτογράφοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τα καλύτερα έργα συγκεντρώθηκαν σε φωτογραφικό λεύκωμα, ενώ έχουν ήδη παρουσιαστεί σε εκθέσεις φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κατερίνη, την Αθήνα, καθώς και στους οικισμούς που γειτονεύουν με το Εθνικό Πάρκο.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις