Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ανεπιθύμητες στο Δήμο Παύλου Μελά οι τράπεζες που θα πλειστηριάσουν πρώτη κατοικία πολιτών
695 αναγνώστες
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013
14:41

 

Ανεπιθύμητες θα είναι οι τράπεζες που θα προχωρήσουν σε διενέργεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εντός των ορίων του Δήμου Παύλου Μελά καθώς όπως ανακοίνωσε ο εν λόγω δήμος, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σταματήσει κάθε συνεργασία μαζί τους και θα ενημερώσει με όλους τους πρόσφορους τρόπους τους δημότες του.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, καταδικάζει "οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση της Κεντρικής Διοίκησης μπορεί να οδηγήσει στη διενέργεια πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας από τις Τράπεζες" και ζητά "να παραταθεί το προστατευτικό καθεστώς που ισχύει μέχρι 31/12/2013".
Επιπλέον τονίζει ότι δεν θα πρέπει να γίνει κανένας πλειστηριασμός έως ότου η χώρα μας επιστρέψει σε ανάπτυξη και η ανεργία κατέβει σε ποσοστό κάτω του 10% και γνωστοποιεί ότι θα υποβάλει αίτημα τόσο προς την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και στην ΚΕΔΕ προκειμένου να πάρουν σχετικές αποφάσεις και να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ανάλογες πρωτοβουλίες να ληφθούν από όσο το δυνατόν περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια.
Απευθυνόμενος στους δημότες του, ο Δήμς Παύλου Μελά καλεί όσους αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα να απευθύνονται στο γραφείο αιτημάτων πολιτών που λειτουργεί στο δήμο έτσι ώστε να γίνει μια πρώτη καταγραφή των πλέον "επικίνδυνων" περιπτώσεων και να παρακολουθούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. 

 

«Οι Δυτικές Συνοικίες αποτελούνται από μικρομεσαία νοικοκυριά και η Νέα Οικονομία τα έχει διαλύσει. Με ακαδημαϊκούς σχεδιασμούς δεν λύνονται τα προβλήματα» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις