Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
699 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013
01:12

 

Εντείνονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο.
Τα όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  είναι σε εγρήγορση στην προσπάθειά τους να βρουν τον πλέον κατάλληλο, για τα δικά τους δεδομένα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκηδόνος.
Βασική προϋπόθεση για την επιλογή του επικεφαλής του συνδυασμού είναι να έχει «καθαρό πολιτικό μητρώο», δηλαδή να μην έχει εκλεγεί στο παρελθόν με κάποιο από τα κόμματα της συμπολίτευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 
Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ», από τα ψηφοδέλτια δε θα αποκλειστούν υποψηφιότητες, - μόνο για σύμβουλοι – ατόμων που θα προέρχονται από άλλους κομματικούς σχηματισμούς. 
Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα τεθούν οι στόχοι του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές με πρώτο τη δημιουργία «Κινήσεων πολιτών» στον Δήμο, από όπου θα επιλεγεί ο επικεφαλής, ο οποίος θα συγκεντρώνει τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.
Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για λόγους εντυπωσιασμού, είναι ο Δήμος να κερδηθεί από τον υποψήφιο που θα προταθεί από το κόμμα. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της  ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επιφανείς επιστήμονες, οι οποίοι στο παρελθόν «δεν έχουν βγει μπροστά» και τώρα ίσως να είναι η ώρα τους.
Μέχρι και χθες τουλάχιστον, είχαν βολιδοσκοπηθεί οι προθέσεις τουλάχιστον δύο μελών του , χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα σε γνωστή καφετέρια στην Χαλκηδόνα βρέθηκε κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη με στόχο να κατεβάσουν  αυτόνομο συνδιασμό . 
Οι πληροφορίες θέλουν τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες συναντήσεις, όπου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ωστόσο,  ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει τους όρους του αναφορικά με τον επικεφαλής, ο οποίος  θα διαθέτει «καθαρό πολιτικό μητρώο». 
Η εκλογική αναμέτρηση για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενδεχομένως να αποδειχθεί «αναμέτρηση εντός του ΣΥΡΙΖΑ» σε σχέση με τα πρόσωπα που θα επιλεγούν, τα κριτήρια αλλά και την πολιτική προέλευση των υποψηφίων.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
24/8Δήμος Χαλκηδόνος : Πρόσκληση Ορκωμοσίας... !
22/8ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Δήμος Χαλκηδόνος : «Πέθανε το παλιό … Έρχεται το καινούργιο στο δήμο… !»
21/8Παρά...Πολιτικά - Δήμος Χαλκηδόνος : Εξελίξεις για τη διαμόρφωση δημοτικής πλειοψηφίας στον δήμο Χαλκηδόνος
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!