Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ «Η ΚΑΙΤΗ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ...
781 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014
16:02

 

***Έκλεισε μαθαίνω σε συνδυασμό ο Δημοτικός Σύμβουλος Ισίδωρος Βλαικούδης!!!. Έκανε την αρχή και θα επακολουθήσουν και άλλοι.
Βρε οι δυο λοχαγοί Αλέκος Μανάκης και Ισίδωρος Βλαικούδης «πάνε πακέτο».
***εκφράστηκαν πολλά παράπονα την ημέρα των Θεοφανίων για το σιντριβάνι του πάρκου Κουφαλίων ότι ήταν βρόμικο ,και γι αυτό τον λόγω δεν έριξε τον σταυρό η αρμόδια ενορία του Αγίου Τρύφωνα ,αλλά επέλεξε εντός της εκκλησίας  να διεξάγει την τελετή.
Επειδή έγινε πολύ ΝΤΟΡΟΣ ,προσωπικά επισκέφτηκα τον χώρο του σιντριβανιού και ήταν πεντακάθαρος!!!.
Κάτι άλλο συμβαίνει…
***άρχισαν τα όργανα και οι πρώτες αντεγκλήσεις μεταξύ των υποψηφίων συνδυασμών. Εμείς σαν «μπλοκ» τις δημοσιεύουμε ,και θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των συνδυασμών των υποψηφίων να πάρουμε θέση.
Εκτός του «ντι μπέιτ» που θα πραγματοποιήσουμε μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Πάντως η πρόταση του Χ.Θεοδοσιάδη είναι πάρα πολύ καλή.
***Το  θέμα με τα λαμπάκια του Δήμου Χαλκηδόνος με έκανε να ασχοληθώ περισσότερο και να βγάλω επιτέλους μία άκρη και ορισμένα συμπεράσματα. Δεν είναι απλό θέμα, είναι «καυτή πατάτα» και θα «παίξει» πολύ προεκλογικά!!!.
Πρώτον: δεν υπέγραψε το τιμολόγιο ,ούτε παρέλαβε τα λαμπάκια ο πρώην αντιδήμαρχος Εμμ.Λαγογιάννης.Φυσικά δεν ανέφερα κάτι τέτοιο ,αλλά το διευκρινίζω.
Το εάν ο Λουδίας είχε και έχει περισσότερο φωτισμό ,οφείλεται στο μεγάλο ενδιαφέρον του Μανώλη και μόνο σ αυτό. Κάποιοι άλλοι πρόεδροι δεν «κινήθηκαν» όπως θα έπρεπε «ΚΑΚΩΣ» και άφησαν δυστυχώς σκοτεινά χωριά τους.
Δεύτερον:o τότε Αντιδήμαρχος (και δεν ξέρω προσωπικά και ποιος είναι) που υπέγραψε το παρόν τιμολόγιο των 7000 εύρω περίπου  για τον φωτισμό και των 17 διαμερισμάτων του Δήμου μας, μένει ακάλυπτος μέχρι στιγμής ΚΑΚΩΣ από την Διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος.
Ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα λαμπάκια έχουν παραδοθεί και χρησιμοποιηθεί και στα 17 διαμερίσματα του Δήμου μας .
Τώρα εάν δεν υπάρχουν σχέσεις της τωρινής Διοίκησης με τον συγκεκριμένο πρώην αντιδήμαρχο ,το όλο θέμα πρέπει να «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» διότι υπήρξατε στην αρχή της θητείας σας  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και όταν διοικείς δεν πρέπει οι προσωπικές σχέσεις εάν είναι καλές ή  κακές, να ρυθμίζουν τις δαπάνες που έγιναν «ΤΟΤΕ» για το καλό του Δήμου Χαλκηδόνος.  
 
Κ.Σαραφίδης

 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις