Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Όλο το… παρασκήνιο στους δήμους τoυ νομού Θεσσαλονίκης
631 αναγνώστες
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014
23:57

 Η εφημερίδα karfitsa στήν σημερινή της έκδοση αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας μας ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΒΗΜΑ σχετικά με την υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Κουφαλίων κ.Γιάννη Τσουκνιδά .Η ανακοίνωση της καθόδου για την διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Χαλκηδόνος απο τον κ.Τσουκνιδά έχει γίνει ήδη ευρέως γνωστή και σίγουρα αναμένονται αρκετές ανακοινώσεις σύντομα για το όνομα του Συνδυασμού ,καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα τον στελεχώσουν.


                                  

 Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Κουφαλίων, Γιάννης Τσουκνιδάς. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τοπική εφημερίδα δεν επιθυμεί πολιτικό χρίσμα από κανένα κόμμα, καθώς πιστεύει ότι τα πολιτικά κόμματα δεν πρέπει να επηρεάζουν την ελεύθερη  βούληση των πολιτών για την εκλογή προσώπων στις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα εκτός από την υποψηφιότητα του κ. Τσουκνιδά μέχρι στιγμής για το δήμο Χαλκηδόνος υποψηφιότητα έχει ανακοινώσει μόνο ο Σάββας Μωυσίδης, τον οποίο στηρίζει το ΚΚΕ.


Κουίζ: Ποιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ωραιοκάστρου έχει βάλει πλώρη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως μάθαμε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος έχει «κλείσει» μια θέση με το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ.
✔ Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων της υποψηφιότητας του Φάνη Παπαδόπουλου για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο κ. Παπαδόπουλος στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί με την παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Στάθη Λαφαζανίδη, ωστόσο, οι διαφωνίες των δύο ανδρών δεν άργησαν να φανούν με αποκορύφωμα το αντάρτικο που είχε σηκώσει ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με άλλα τέσσερα στελέχη, όταν κατά τη διάρκεια τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του δήμου. Λίγες ημέρες αργότερα (τον περασμένο Φεβρουάριο) ήρθαν οι διαγραφές από τον κ. Λαφαζανίδη με τον κ. Παπαδόπουλο να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του για την καρέκλα του δημάρχου.
✔ Μετά τις 15 Ιανουαρίου αναμένονται οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο, που θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου. Μάλιστα, σύμφωνα με το μέλος της γραμματείας της Β” Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νομού Θεσσαλονίκης, Μάκη Μεκέση, η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων στο κόμμα της α-ξιωματικής αντιπολίτευσης διαφέρει αρκετά από τις διαδικασίες που ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα. Σε ερώτηση της «Κ» για συγκεκριμένα ονόματα, που επιθυμούν διακαώς να ηγηθούν του ψηφοδελτίου και κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media, ο κ. Μεκέσης απάντησε ότι δεν είναι… ισχυρές. Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες έμειναν…
✔ Δεν κάνει πίσω η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο δήμο Λαγκαδά με επικεφαλής τον Φ. Γεωργουδάκη. Παρόλο που η παράταξή του έλαβε χαμηλά ποσοστά στις περασμένες εκλογές (3,79%), ο κ. Γεωργουδάκης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε ο ίδιος στο lagadas.net αν και δεν γνωρίζει ακόμη αν θα είναι και πάλι επικεφαλής της παράταξης. «Ο επικεφαλής θα προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ των μελών της παράταξης» τόνισε ο κ. Γεωργουδάκης.
✔ Eκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 24/25-11-2013 εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν στην Ελλάδα ενόψει των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών του 2014 χωρίς την προϋπόθεση απόκτησης της ελληνικής υπηκοότητας. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων κα-τά τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα είναι απαραίτητη η εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου του τόπου διαμονής τους, στον οποίο μπορούν να προσέρχονται με εν ισχύι αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) για τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης – δήλωσης. Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

                   ΠΗΓΗ  karfitsa.gr
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις