Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ...ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"
642 αναγνώστες
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014
13:49

  

Aπο τον φίλο , Εκπαιδευτικό – Σύμβουλος Δ.Κ. Γέφυρας - Ευσταθιάδη Λουκά πήραμε την ποιο κάτω επιστολή σχετικά με τις διαδικασίες...  που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκηδόνος


 Ολόκληρη η επιστολή: 
εωρώ ότι μετά από τα ρεπορτάζ που γράφτηκαν σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης  υποψηφίου Δημάρχου από το ΣΥΡΙΖΑ, έχω την υποχρέωση να αναφέρω τα εξής :
1ον Ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του  τον Σεπτέμβριο του 2013, ορίζει ρητά ότι η ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου θα πρέπει να προέλθει μέσα από τη δημιουργία ΑΝΟΙΧΤΗΣ – ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ δημοτικής παράταξης και κατόπιν, με ανοιχτή διαδικασία – ψηφοφορία, να αναδειχθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος θα μπορούσε να είναι και μη μέλος του. Έτσι θα είχαμε ένα υποψήφιο όχι χρισμένο κομματικά αλλά εκλεγμένο μέσα από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, γεγονός που θα του έδινε ισχυρή δυναμική.
2ον Εκτιμώντας ότι η υποψηφιότητα που θα αναδεικνυόταν δεν θα ήταν αυστηρά κομματική και έτσι θα μπορούσε να ελκύσει υποψηφίους και από άλλους χώρους, αλλά και ταυτόχρονα εκπροσωπώντας το μεγάλο κομμάτι εκείνων των ψηφοφόρων που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα στο Δήμο μας στις τελευταίες εκλογές, αποφάσισα και με την ώθηση μιας μεγάλης ομάδας συνδημοτών μου να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο στις διαδικασίες αυτές, με σκοπό να φέρω στο Δημοτικό προσκήνιο νέους ανθρώπους με πραγματικά ανατρεπτικές αντιλήψεις για την λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
3ον Δυστυχώς το εσκεμμένο ροκάνισμα του πολιτικού χρόνου, τελικά αποδείχτηκε ότι είχε συγκεκριμένο στόχο : την ανάδειξη μιας παλαιοκομματικής υποψηφιότητας μέσα από μια αυστηρά περιορισμένη «δημογεροντία» κομματικών μελών. Είχα την υποχρέωση να αποδοκιμάσω αυτή τη διαδικασία και να μην συμμετέχω ως υποψήφιος.
4ον Αν τελικά αυτή η διαδικασία γίνει δεκτή σε κεντρικό επίπεδο από το ΣΥΡΙΖΑ, ο τοπικά- κομματικά χρισμένος πλέον υποψήφιος, ο οποίος κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Αριστείδη Αραμπατζή, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με επικεφαλής τον ίδιο και να εκφράσει εκλογικά το μεγάλο αυτό κομμάτι της κοινωνίας μας, κάτι που προσωπικά είχα τη δυναμική να το κάνω. Κάθε άλλη επιλογή θα επικριθεί και θα στιγματιστεί, όπως στιγματίστηκαν άλλες επιλογές άλλων στο παρελθόν. Προσωπικά αρνούμαι να δεχθώ τις φήμες ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναλάβει τον κυρίαρχο ρόλο που του αναλογεί και θα οδηγηθεί ως «παρθένος νύμφη» σε «δημοτικά προξενιά» εξυπηρέτησης προσωπικών σκοπιμοτήτων."

 

 
Ευσταθιάδης Λουκάς
Εκπαιδευτικός – Σύμβουλος Δ.Κ. Γέφυρας
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις