Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
668 αναγνώστες
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014
15:40

 


ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Μ. ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΗΡΑΜΕ 

ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ

 ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ
                                                                                                                                                  19.01.2014
Το Σάββατο 18.01.2014 συνεδρίασαν, σε κοινή συνέλευση, οι δύο οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Χαλκηδόνας και Προχώματος  και αποφάσισαν τα παρακάτω:
1.- Την απονομή τιμής για τη μακρόχρονη προσφορά και παρουσία τους στην Αριστερά και στα ιδεώδη της, στους  Μαυροκεφαλίδη Σάββα  και Παπαδόπουλο Μιχάλη.
2.- Την πρόταση των οργανώσεων για τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Μεταξύ δύο υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν πλειοψήφησε αυτή του Αγγελόπουλου Κυριάκου έναντι του Κυριακίδη Χαράλαμπου. (Δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα)
3.- Την ψήφιση 5μελούς επιτροπής συντονισμού της Δημοτικής Κίνησης (Παπαοικονόμου Παγώνα-Σημαντίδης Γιάννης-Γεμιντζής Ηλίας-Στιμπήρης Κώστας-Κυριακίδης Χαράλαμπος).
Δηλώνουμε ότι η όλη διαδικασία ήταν απόλυτα δημοκρατική, δεν στερήθηκε από κανέναν το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα και αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα δημοτικά δρώμενα στο Δήμο Χαλκηδόνας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα επιλεγεί από ανοιχτή διαδικασία που θα γίνει από την Δημοτική Κίνηση, όταν αυτή θα ολοκληρωθεί και σ’ αυτή, η πρόταση των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μία και μοναδική, αυτή που με ψηφοφορία αποφασίστηκε.
Σχόλια και απαξιωτικά δημοσιεύματα δεν μας απασχολούν γιατί ως Αριστερά μάθαμε τα όποια προβλήματα να τα συζητάμε όλοι μαζί και όχι στις εφημερίδες και στα bloks.
Οι συντονιστές
Δήμου Χαλκηδόνας                                     Προχώματος

Κυριάκος Αγγελόπουλος                              Γιάννης                                                                           ΣημαντίδηςΥ.Γ  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις