Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Kαταγγελία… από τον Σάββα Μωισίδη για σχολεία του δήμου Χαλκηδόνος
661 αναγνώστες
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014
14:12
Σοβαρή καταγγελία…
από τον Σάββα Μωισίδη
για σχολεία του 
δήμου Χαλκηδόνος
 
Του: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Σοβαρές... ήταν οι καταγγελίες που έκανε στο τελευταία  δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος ( επικεφαλής του ψηφοδελτίου που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε) κύριος Σάββας Μωισίδης
Συγκεκριμένα ο  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είπε : « Έχω μια πληροφορία ότι αρκετά από τα σχολεία του Αγίου Αθανασίου θα κλείσουν…!» και ζήτησε από την δημοτική αρχή να δει το θέμα σοβαρά...
Αν αληθεύουν οι καταγγελίες που έκανε ο κύριος Σ. Μωισίδης η δημοτική αρχή θα πρέπει να ενεργήσει άμεσα γιατί η συνέχεια  θα είναι σίγουρα τραγική για όλη την περιοχή…
Περιμένουμε άμεση αντίδραση…

 

ΔΙΑΒΑΤΑ : Συνελήφθη ανήλικος ρομά που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο

 Áóôõíïìéêïß öñïõñïýí ôçí ðåñéï÷Þ ãýñù áðü ôï áóôõíïìéêü ôìÞìá Áãßáò ÐáñáóêåõÞò üðïõ áñãÜ ôï âñÜäõ ôçò 27çò  Ïêôùâñßïõ Ýíïðëïé ðõñïâüëçóáí ìå áõôüìáôï üðëï êáé ôñáõìÜôéóáí 5 áóôõíïìéêïýò, ÁèÞíá 28 Ïêôùâñßïõ 2009.

 
Ανήλικος ρομά συνελήφθη, το πρωί , πίσω από τον οικισμό Αγίας Σοφίας Διαβατών, μετά από καταδίωξη από την Αστυνομία.
Η καταδίωξη άρχισε όταν, στην περιοχή Δενδροποτάμου, εντοπίστηκε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, με τρία άτομα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος πάτησε γκάζι.
Μετά την καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Αγία Σοφία Διαβατών και συνελήφθη ο ένας από τους επιβάτες του Ι.Χ., ο οποίος δήλωσε ότι είναι ανήλικος (είπε ότι είναι 15 χρόνων).
Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το όχημα, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς με τους δύο συνεργούς του, ηλικίας 29 και 16 ετών, που αναζητούνται, είχε κλαπεί, νωρίτερα, από την περιοχή της Καλαμαριάς. Στο εσωτερικό του βρέθηκε επιπλέον, μία πινακίδα Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί το Σεπτέμβριο του 2013, από την περιοχή των Αμπελοκήπων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού