Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Στον αέρα οι διεθνείς διαγωνισμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Θεσσαλονίκη
568 αναγνώστες
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014
14:16

 Στον αέρα οι διεθνείς διαγωνισμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Θεσσαλονίκη

 
Στον «αέρα» βρίσκονται  οι δύο διεθνείς διαγωνισμοί που προκηρύσσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για επίγειους και εναέριους ψεκασμούς στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το 2014.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γιώργο Γιουφτσίδη, οι διαδικασίες ξεκίνησαν φέτος, έναν μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρσι και οι υπηρεσίες ευελπιστούν ότι, αν όλα πάνε καλά, οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν και αυτοί νωρίτερα καθώς πέρσι είχαν αρχίσει τον Ιούνιο.
«Πέρσι, το κόστος του προγράμματος για την Περιφέρεια ήταν 2.600.000 ευρώ. Φέτος θα είναι λίγο αυξημένο και θα διαμορφωθεί στα 2.700.000 ευρώ καθώς θα υπάρξουν περισσότεροι ψεκασμοί ενώ και οι εκτάσεις στις οποίες θα γίνουν οι ψεκασμοί θα αυξηθούν από 650.000 στρέμματα πέρσι σε 780.000 στρέμματα φέτος» ανέφερε ο κ. Γιουφτσίδης. Οι διαγωνισμοί θα γίνουν στις 19 Μαρτίου, οπότε και θα ανοιχτούν οι προσφορές ενώ μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι έχουν το χρονικό περιθώριο να υποβάλλουν φακέλους.
Σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα του περσινού προγράμματος, σημείωσε ότι το 2013 υπήρξαν λιγότερα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου σε σχέση με το 2012, ωστόσο τα επίπεδα όχλησης ήταν περίπου τα ίδια.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕΜΠΕ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις