Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο Γ. Μαυρομάτης χαιρετίζει τη σύμβαση για τη θαλάσσια συγκοινωνία
681 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014
19:15

Ο συνδυασμός «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, χαιρετίζουν την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ..μεταξύ της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού και της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για την μελέτη του έργου της θαλάσσιας συγκοινωνίας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί αίτημα των κατοίκων της περιοχής του δήμου Θερμαϊκού. Ήδη, από τη δεκαετία του ’90, οι δήμοι της περιοχής προωθούν το θέμα, ενώ έχουν γίνει δύο μελέτες, αλλά όλα αυτά τα χρόνια το έργο δεν προχώρησε εξαιτίας της ολιγωρίας της κεντρικής εξουσίας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δηλώνει για το θέμα τα εξής: «Το έργο της θαλάσσιας συγκοινωνίας στην πλήρη του ανάπτυξη και υλοποίηση αναμένεται να συμβάλλει στην τουριστική αναβάθμιση και την επισκεψιμότητα της περιοχής. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν από εδώ και πέρα κανονικά και να φτάσουν ως το τέλος, ώστε η περιοχή μας να αποκτήσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και οι πολίτες να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους από και προς τη Θεσσαλονίκη».

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις