Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΚΙΝΙΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
653 αναγνώστες
Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014
14:12

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΔΙΕΚΔΙΚΩ - ΑΝΑΤΡΕΠΩ

 

Η διαμόρφωση κλίματος προβληματισμού και ανάδειξης των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία και το Δήμο μας, είναι ο βασικός στόχος αυτής της περιόδου για την ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και τον επικεφαλής της Κυριάκο Αγγελόπουλο.

 

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των καταλληλότερων πολιτών στο ψηφοδέλτιό μας θα προκύψει μέσα από τέτοιες διαδικασίες και όχι από τις κλασικές μεθόδους που τα προηγούμενα χρόνια εφαρμόστηκαν και απέτυχαν (καταγωγές, μεγάλες οικογένειες κλπ).

 

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζουμε ημερίδες και συζητήσεις για ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΕΟΠΥΥ, Κέντρο Υγείας, Πολυιατρεία ΙΚΑ), ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (Ανεργία, Εργασιακές σχέσεις, Ανεργία των νέων), τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (Απομόνωση των χωριών), την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (Κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία, φροντιστήρια), τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Βοήθεια στο σπίτι, συμπαράσταση σε πολίτες που έχουν ανάγκη) κλπ, στις τρεις ενότητες του Δήμου.

 

Επιδίωξή μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη ανάγκη της κοινωνίας για μια αλλαγή στο αυτοδιοικητικό περιβάλλον και στη γενικότερη πολιτική κατάσταση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενεργοποίηση των πολιτών που μπορούν και θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την απλή διαχείριση σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας και Κράτους.

 

Ήδη, με βάση αυτή την αντίληψή μας και την προγραμματική μας δέσμευση, προσέρχονται στις τάξεις μας άτομα με ικανότητες και με θέληση να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γι’ αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας και οι πολίτες του. 

 

Η συμμετοχή των νέων αποτελεί για μας βασικό ζητούμενο. Όχι απλά για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, αλλά για να αποτελέσουν το βασικό ανατρεπτικό κύτταρο της λειτουργίας μας στο Δήμο και στην κοινωνία. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια και διαλεκτική.

Προχωράμε στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου με στόχο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά κυρίως να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε το Δήμο, με το πρόγραμμα και τις ανατροπές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε, καλώντας τους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνας σε συστράτευση σε μια τέτοια προσπάθεια.

«ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις