Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Επί… ΠΑΝΤΟΣ Επιστητού!
527 αναγνώστες
Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014
18:38

 ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ:

Ξενοκράτης Σακλάς

Ξενοκράτης Σακλάς

(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

Αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη απο τα σχέδια Σαμαρά και Βενιζέλου, ανήκει στο Λαό. Αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη απο τους πατρώνους και τα ξένα κέντρα, ανήκει στο Λαό. Η Κεντρική Μακεδονία είναι ο Λαός της. Ο Τζιτζικώστας, ως νέος ανθρωπος χωρίς αγκυλώσεις και υποχρεωτικές πορείες και ως ανεξάρτητος των βαρόνων κυβερνητικών συναλλαγών, αποτελεί ελπίδα και εγγύηση για την Μακεδονία μας.

Η Ελλάδα δεν πολιτογραφείται με γεωγραφικούς δείκτες. Δεν προσανατολίζεται στην ιστορία της απο το μαύρο της ακρα δεξιάς εως το βαθύ κόκκινο της ακρα αριστεράς και αντίστροφα με ποικιλόχρωμες γκρίζες μεσαίες και προς τα αντίθετα ακρα, παραλλαγές. Η Ελλάδα είναι η ζωή μας. Οι Ελληνες δεν εχουμε χρώμα, εχουμε σημαία. Δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε σε παραλλαγή. Είμαστε στην ιδεολογία μας Ελληνες Πατριώτες.

Στάλλα- στάλλα, ενας-ενας, ψήφος-ψήφος, ολοι μαζί με μια ψυχή να τους γκρεμίσουμε. Να τους κατεβάσουμε απο τα αεροπλάνα και απο τα μέγαρα της εξουσίας και να τους στείλουμε στο καινούργιο τους σπίτι που πραγματικά τους ανήκει, στη φυλακή. Σήμερα, γιατί το χθές χάθηκε, να κηρύξουμε απ'ακρη σ'ακρη σ'ολοκληρη την Ελλάδα τον καινούργιο ανένδοτο αγώνα γαι τη λευτεριά μας απο τους προδότες που σκότωσαν 5.000 Ελληνες.

Ο Σαμαράς συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς θα συγκυβερνήσει και με τον Σύριζα οταν του κάτσει, ακόμα δε και με πολιτικά σκουπίδια που θα βρεί στο δρόμο του, σκουπιζοντάς τα. Λένε οι 'δικοί του' πως και με το διάβολο θα συνεργαστεί για την Ελλάδα. Ομως πολιτικός διάβολος υπήρξε ο ιδιος που μηχανεύεται την εξουσία για τον αφανισμό των Ελλήνων.

 

Κάθε φορά που χάνεις στη πολιτική κερδίζεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, επειδή αυτοί που σε νικούν σου κλέβουν τη ψυχή γιατί τους εμπιστεύτηκες. Κάθε ηττα ισοδυναμεί με μια νέα ευκαιρία για ενα καινούργιο ξεκίνημα. Σ'αυτό το καινούργιο ταξίδι ζωγραφίζεται το χαμόγελο μέχρι το τέλος.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις