Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Άρης Αραμπατζής: «Ο τόπος μας, η ευθύνη μας»
555 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014
19:55


Τις αρχές και τις θέσεις, που θα τον πλαισιώσουν στην προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος, παρουσίασε χθες, στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου των Κουφαλίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Άρης Αραμπατζής.

 

Το όνομα του συνδυασμού είναι: 

 

«Ενωμένοι Δημιουργούμε»

 

«Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για προβλήματα και περιορισμούς. Είμαι εδώ για να μιλήσω για λύσεις και δυνατότητες. Δυνατότητες και ευκαιρίες που μας δίνει το νέο διοικητικό πλαίσιο του «Καλλικράτη». Το νέο αυτό πλαίσιο ενώνει. Ενώνει δυνάμεις, ενώνει πληθυσμούς, ενώνει διοικητικές δομές», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος και πρόσθεσε: «Τον Τόπο τον φτιάχνουμε όλοι εμείς που τον ζούμε και αγωνιούμε για το μέλλον του. Όλοι εμείς που είμαστε ανήσυχοι και θέλουμε να δούμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας να προοδεύει και να προκόβει όχι κάπου αλλού, αλλά εδώ.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιδέα που διέπει το συνδυασμό Ενωμένοι Δημιουργούμε. «Ο Τόπος Μας, η Ευθύνη Μας. Αυτή ακριβώς είναι η ιδέα που μας εκφράζει, η ιδέα της από κοινού προσπάθειας, η ιδέα της συλλογικής δράσης με στόχο τον Τόπο μας και επίκεντρο τους Ανθρώπους του».

Αναλύοντας τους βασικούς άξονες δράσης του συνδυασμού, ο Άρης Αραμπατζής επισήμανε για τον καθένα:

·         Διαφάνεια

«Απαιτείται χρηστή οικονομική διαχείριση και εντιμότητα»

·         Τεχνοκρατική Γνώση

«Ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, όπως η εγγύτητα του με το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, η πρόσβαση στα σημαντικά –εθνικής σημασίας – οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα και ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος»

·         Αποτελεσματικότητα

«Ανάγκη για μια λειτουργικότερη τοπική αυτοδιοίκηση, που θα σέβεται, αλλά και θα εξορθολογίζει τους θεσμούς»

 

·         Ισόρροπη Καθολική ανάπτυξη

 

«Δημιουργία ενός μοντέλου ανάπτυξης που εκτείνεται ομοιόμορφα σε ΟΛΕΣ τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες με στόχο

 

1.     την ολοκλήρωση και επέκταση αναγκαίων για τον Τόπο βασικών υποδομών

2.     την ενθάρρυνση της τοπικής επιχειρηματικότητας και προστασία των υπαρχουσών θέσεων εργασίας και συγκεκριμένα τη στήριξη τοπικών βιομηχανιών, όπως η ΜΕΒΓΑΛ

3.     τη στήριξη του αγροτικού τομέα

 

·    Περιβαλλοντική Συνείδηση

«Στόχος ένας τόπος καθαρός και βιώσιμος, προωθώντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επεκτείνοντας το σύστημα διαχείρισης και ανακύκλωσης απορριμμάτων»

·    Κοινωνική ευαισθησία

«Στήριξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Ιατρείου, προώθηση εθελοντισμού»

·    Ανάδειξη του Πολιτισμού και της Ιστορίας

«Στήριξη των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών ομάδων της περιοχής. Αξιοποίηση του Μουσείου Βαλκανικών Αγώνων Γέφυρας και Μακεδονικών Τάφων του Αγίου Αθανασίου, αναβάθμιση των πολιτιστικών υποδομών και προβολή των»

 

 «Οι προκλήσεις δε μας αποδυναμώνουν, μας πεισμώνουν», επισήμανε ο Άρης Αραμπατζής. Κλείνοντας την ομιλία του και συμπλήρωσε: «Πίσω από τις προκλήσεις βλέπουμε αφορμή να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιο εργατικοί. Πίσω από τις δυσκολίες βλέπουμε αφορμή για περισσότερη ευθύνη, περισσότερη δημιουργία.» 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις