Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
654 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014
01:12

Μέσα από κοινές αγωνίες ,μηνύματα των δημοτών μας ,αλλά και βαθιά πίστη δική μας ότι σε αυτή τη δύσκολη  οικονομική συγκυρία που την βιώνουμε ως χώρα,ως πολίτες  αλλά  και ως αυτοδιοίκηση, χρειάζονται συνεργασίες για να σηκωθεί αυτό το μεγάλο βάρος και να πάμε τον δήμο μας μπροστά.                                 Ξεπερνώντας κάθε προσωπική φιλοδοξία,μέσα  από διαφορετική αφετηρία και διαδρομή ο καθένας  μας, αλλά με κοινή αγάπη για τον τόπο μας,ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Μαυρουδή Μηντσιούδη δημιουργούμε την <<ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ>> με  τόλμη, μεράκι και εμπειρία να εργαστούμε και να προσφέρουμε για το καλό του τόπου μας και την προκοπή των δημοτών μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τις ίδιες ανησυχίες και απόψεις με εμάς έχουν και άλλοι με δράση και διαδρομή στα κοινά  αυτού του  τόπου, αλλά και νέοι  με όραμα , θέσεις και ενδιαφέροντα που μέχρι  σήμερα δεν δραστηριοποιήθηκαν.Όλους αυτούς τους συνδημότες μας τους καλούμε και  τους θέλουμε δίπλα μας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ-
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού