Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Γιάννης Μαυρομάτης Να απομακρυνθούν οι κεραίες από σχολεία της Επανομής
691 αναγνώστες
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014
01:01

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

 

Την συμπαράστασή του στον αγώνα των πολιτών της Επανομής να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκαν τον τελευταίο καιρό στην Επανομή, αλλά και σε άλλες περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, πολύ κοντά σε σχολεία και χώρους, όπου αθλούνται οι μαθητές, εξέφρασε ο Γιάννης Μαυρομάτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του συνδυασμού, παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου στη συναυλία διαμαρτυρίας, που οργάνωσαν οι κάτοικοί της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα στο Νέο Πάρκο Επανομής, με τη συμμετοχή 30 καλλιτεχνών και βασικό σύνθημα «να φύγουν οι κεραίες». Ο υποψήφιος δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι για τον ίδιο και τις αξίες που εκπροσωπεί η υγεία των κατοίκων και πρωτίστως των παιδιών, αλλά και η κοινωνική ηρεμία και συνοχή συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα. Ειδικά για τις κεραίες ο Γ. Μαυρομάτης υποστήριξε ότι θα πρέπει αφενός να τηρηθεί η νομιμότητα σε ότι αφορά τις αποστάσεις τους από ευαίσθητους χώρους, όπως είναι τα σχολεία, και αφετέρου να ληφθούν υπόψιν οι ενστάσεις των ανθρώπων, οι οποίοι ζουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις