Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 3.00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
602 αναγνώστες
Σάββατο, 12 Απριλίου 2014
02:03

 Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

                                            ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 8/2014 

Καλούνται τα  μέλη  του  Δ.Σ.  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση 

στις  16 / 4 / 2014  ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 3.00 μ.μ.

στην αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 2ο όρο φο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων)  όπου θα συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως παρακάτω:

1.       Έκθεση εσόδων – εξόδων Α΄ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού, έτους 2014, Δήμου Χαλκηδόνος

2.       3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2014

3.       Έγκριση 7ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2014.

4.       Έγκριση διενέργειας προμηθειών και εργασιών του Δήμου, έτους 2014

5.       Έγκριση διενέργειας προμηθειών και εργασιών του Δήμου, για την λειτουργία του κολυμβητηρίου για το έτος 2014

6.       Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ, διάρκειας έως δύο μήνες για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Χαλκηδόνος.

7.       Πρόσληψη προσωπικού, ενός (1) οδηγού – Χειριστή μηχανημάτων για την επάνδρωση του press container (επαγγελματικής κατηγορίας), με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ, διάρκειας έως δύο μήνες για την μεταφορά των απορριμμάτων της Δ.Ε. Χαλκηδόνας Δήμου Χαλκηδόνος, στον ΧΥΤΑ «Μαυροράχης»

8.       Έγκριση εκμίσθωσης κοινόχρηστου δημοτικού χώρου για εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, για την θρησκευτική πανήγυρη του Αγ. Πνεύματος – ΑΝΤΡΙΑΔΑ 2014.

9.       Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του χώρου του Νηπιαγωγείου και της Λαϊκής Αγοράς έκτασης 800 τ.μ στην Δ.Κ. Ν.Μεσήμβριας για εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, στην θρησκευτική πανήγυρη της «Κυριακής των Μυροφόρων»

10.   Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης δημοτικού χώρου έκτασης 1.400 τμ για εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στη πλατεία Ι. Μεταξά της Δ.Κ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 17/04/2013 μέχρι και την Παρασκευή 25/4/2013 για το ΠΑΣΧΑ και του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής

 

11.   Επικαιροποίηση της με αριθμό 81/2004 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Αγίου Αθανασίου που αφορά: «Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή της νότιας εισόδου του πρώην Δημοτικού Διαμερίσματος και νυν Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μεσημβρίας»

12.   Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Επισκευή Δημοτικού κτιρίου στην πλατεία Ι. Μεταξά» αρ. μελ. 45/2009

13.   Έγκριση της μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση εγκαταστάσεων σχολικών κτηρίων Δήμου Χαλκηδόνος έτους 2014»

14.   Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο: «Συντήρηση του υδατόπυργου Παρθενίου» προϋπ/σμού 5.500,00 € με Φ.Π.Α.

15.   Χορήγηση παράτασης, με αναθεώρηση, της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συνδέσεις ιδιωτικών παροχών δικτύου αποχέτευσης του υπολοίπου τμήματος συνοικισμού Κουφαλίων» κατά πέντε (5) επί πλέον μήνες, χωρίς Αναθεώρηση, δηλαδή μέχρι και τις 1/10/2014

16.   Έγκριση χορήγησης υψηλής εποπτείας στην ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ κατά την κατασκευή του έργου «Κατασκευή δικτύου μεταφοράς λυμάτων περιοχής Δ.Ενότητας Αγ. Αθανασίου Δ. Χαλκηδόνος προς την Ε.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης».

17.   Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο: «Εργασίες Συντήρησης δημοτικών κτηρίων και πλατειών Δ.Ε. Χαλκηδόνας»

18.   Ένσταση της «Κ/Ξ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Π. – ΤΣΕΛΕΠΗ Δ. – ΤΣΕΛΕΠΗΣ Γ. ΕΔΕ» αναδόχου του έργου: «Ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου γηπέδου ποδοσφαίρου και κατασκευή βοηθητικού γηπέδου στο Δ.Δ.Βαθυλάκκου.»

Εισηγητές θεμάτων:  2ου  και από 11ο έως 18ου  Αντιδήμαρχος Κορώνας,                 1ου έως 3ου  & 10ου -  Αντιδήμαρχος κ. Χούλιας,

      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ 

 Κων/νος Ταξιάρχης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού