Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΥΝΑΥΛΙΑ… Μπομπ Ντίλαν στη Θεσσαλονίκη
703 αναγνώστες
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014
00:55

bob_dylan_020712w00.jpg

Ο ποιητής της ροκ Bob Dylan έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας στις 22 Ιουνίου σε μια μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι, στον ίδιο χώρο που, το 1997, είχαν εμφανιστεί οι U2!

Τον Ντίλαν φέρνει η εταιρία Didi Μusic, η οποία κλείνει τα 30 της χρόνια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα μεγάλο μουσικό διήμερο. Μάλιστα, την επομένη, 23 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο εμφανίζονται οι «Manu Chao La Ventura».

Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες έχει ήδη ξεκινήσει. Για τη συναυλία του Bob Dylan στο Λιμάνι τα πρώτα εισιτήρια στοιχίζουν 33 ευρώ, τα επόμενα μετά την εξάντληση των φτηνότερων στοιχίζουν 36 ευρώ και στη τελική φάση της προπώλησης η τιμή διαμορφώνεται στα 39 ευρώ. Σημεία προπώλησης στην Αθήνα «Ticket House» και «Reload Stores», στη Θεσσαλονίκη «Ticket House» (νέο κατάστημα στην Αριστοτέλους 5), «Musicland» (Μητροπόλεως 102) και «Stereodisc» (Αριστοτέλους 4).

Για τη συναυλία των «Manu Chao La ventura» η προπώληση στη Θεσσαλονίκη γίνεται στα ίδια σημεία με αυτά για τη συναυλία του Bob Dylan, ενώ τα πρώτα εισιτήρια στοιχίζουν 12 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους θα στοιχίζουν 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού