Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ
662 αναγνώστες
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
00:57

  23-4-2014

Απευθυνόμαστε στον κόσμο της Αριστεράς, στους προοδευτικούς πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνας, στους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν τόσα χρόνια από τις πολιτικές των μνημονίων και του αυταρχισμού, στους συνδημότες μας που προσδοκούσαν την ανατροπή των Δημοτικών συστημάτων που μας κράτησαν για δεκαετίες εγκλωβισμένους σε μια ατελέσφορη διαχειριστική λογική.

Κοιτάμε στα μάτια τους νέους, τους άνεργους, τους πολίτες των χωριών που έμειναν στο περιθώριο με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, τους οικογενειάρχες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες διαβίωσης, τους επαγγελματίες που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, σ’ όλους όσους πίστεψαν και επένδυσαν σε μας.

Ζητάμε απ’ όλους ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Η εσωστρέφειά μας, οι οργανωτικές μας αδυναμίες, οι τυχοδιωκτισμοί ορισμένων που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι προσωπικές μας συμπεριφορές και δράσεις, δεν βοήθησαν στο να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν τρεις μήνες για τη συγκρότηση ενός αριστερού ποιοτικού και ανατρεπτικού ψηφοδελτίου.

Θα δώσουμε την πολιτική μας μάχη για την υπερψήφιση του περιφερειακού μας συνδυασμού, με την υποψήφια Περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου και του ευρωψηφοδελτίου, υποσχόμενοι ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα προχωρήσουμε στην ποιοτική και ποσοτική ανασυγκρότηση των οργανώσεών μας.

Θα είμαστε παρόντες με την κριτική μας θέση και με τις προτάσεις μας, για μια λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι όπως τη χρειάζεται ο τόπος μας και οι πολίτες του.

Θεωρούμε ότι είναι χρέος όλων των κατοίκων του Δήμου Χαλκηδόνας, να στηρίξουν  τους συνδυασμούς που έχουν τα περισσότερα αριστερά, αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και σε καμιά περίπτωση να μη δώσουν τη δυνατότητα, σε όσους ευθύνονται για την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της χώρας, να βγουν πάλι στο προσκήνιο.

                               Οι Συντονιστικές Επιτροπές 

      των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ

 

                                 Δήμου Χαλκηδόνας - Προχώματος     

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις