Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
680 αναγνώστες
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014
00:59

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ:

« Ενωμένοι δημιουργούμε το 

μέλλον του τόπου μας…»

Τρία μηνύματα έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνος Αριστείδης Αραμπατζής σήμερα από τα Κουφαλια στην ανοιχτή πολυπληθή συγκέντρωση του Συνδυασμού « ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ»

«Καμιά ψήφος χαλαρή, καμιά ψήφος χαμένη, ψήφο σ’ αυτούς που απέδειξαν ότι μπορούν» είπε στην αρχή της ομιλίας του, φωτογραφίζοντας την θητεία του ως πρώην δήμαρχος Αγ. Αθανασίου.

Για το μήνυμα της ψήφου ο κ. Αραμπατζης είπε ότι «η προτίμησή σας και η ψήφος σας στον Συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ» θα μας δώσει τη νίκη και τη δύναμη για να πάει ο τόπος ακόμη πιο μπροστά». Όσον αφορά στο μήνυμα για νίκη ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ότι «οδεύουμε προς τη νίκη και αυτό το γνωρίζουν και κάποιοι άλλοι, γι αυτό ίσως άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους», είπε με νόημα.

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Α. Αραμπατζής  αναφέρθηκε και σε επιθέσεις που δέχεται ο Συνδυασμός! Ωστόσο, όπως είπε, ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, όπως και ο κόσμος δεν έχασε το αισθητήριό του και ξέρει να εμπιστεύεται αυτούς που ξέρουν και μπορούν να διοικήσουν αυτόν τον τόπο. «Κι εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε», είπε καταχειροκροτούμενος.


Δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για κάποια φαινόμενα τοπικισμών, φαινόμενα που δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη της ιδιαίτερης πατρίδας καθενός, αγάπη που πρέπει να υπάρχει αλλά που αυτή η προτίμηση δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στη συνύπαρξη μεταξύ των χωριών. «Μακριά από τοπικισμούς. Για εμάς δεν υπάρχει ένα χωριό ή κάποια χωριά, για εμάς υπάρχουν όλα τα χωριά, για εμάς το χωριό έχει ένα όνομα και λέγεται δήμος Χαλκηδόνος

Και πρόσθεσε …Αυτοί που ήμασταν συνεχίζουμε να είμαστε, γι αυτό και ο κόσμος εκτιμά αυτό που είμαστε, εκτιμά τη σταθερότητα στις απόψεις μας και στις θέσεις μας και γι αυτό μας δείχνει εμπιστοσύνη. Έτσι θα φτάσουμε στις εκλογές και στη νίκη», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε ( στην ομιλία του )  εκτενέστερα  στο πρόγραμμα του συνδυασμού και κλείνοντας έκανε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στο δ.δ Κουφαλίων

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις