Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε όλα τα επίπεδα...
776 αναγνώστες
Κυριακή, 18 Μαΐου 2014
00:39

 

Τήν Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Γιάννη Τσουκνιδά, πραγματοποιώντας την τελευταία του κεντρική ομιλία στην Χαλκηδόνα. Για ακόμη μια φορά ο κ. Τσουκνιδάς εξέφρασε την δυναμική, την μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού στον οποίο είναι επικεφαλής, όντας φανερά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2014.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους όλων των κοινοτήτων και διευκρίνησε για ακόμη μια φορά ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ενιαίος Καλλικρατικός Δήμος Χαλκηδόνος είναι ο βασικότερος εχθρός του. Αποκλειστικός δε, μοχλός ανάπτυξης η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε όλα τα επίπεδα.    

 Η κατακλείδα των κεντρικών ομιλιών του υποψήφιου Δημάρχου εξέπεμψε ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα νίκης με την συμμετοχή όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως πολιτικών παρατάξεων, διότι τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρωματισμούς ούτε προκαταλήψεις. 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις